BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Θεοφανία Pamkiller: Summer Angels πρεμιέρα!


Η Θεοφανία «Pamkiller» Καλογιάννη και άλλα τέσσερα εντυπωσιακά κορίτσια συμμετέχουν στην παραγωγή Summer Angels που συνδυάζει την αισθησιακή γυναικεία ομορφιά με το υπέροχο τοπίο των ελληνικών νησιών.

Η Θεοφανία, μαζί με τις Ekaterina Mihaleva, Βανέσα Χολέβα, Βίκυ Καρανικόλα και Tshiela Οksanen καθηλώνουν τον ανδρικό πληθυσμό, και όχι μόνο, με τις άρτιες αναλογίες, τις προκλητικές πόζες και το διαπεραστικό βλέμμα τους, με φόντο εντυπωσιακά σκηνικά του αιγαιοπελαγίτικου καλοκαιριού.

Η ταινία Summer Angels γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου σε υψηλή ανάλυση (Full HD) για αναπαραγωγή στο ολοκαίνουργιο format εικόνας και ήχου BluRay σε ανάλυση 1080p και με ήχο Dolby Digital 2.0, ενώ την παραγωγή ανέλαβε η εταιρεία της Θεοφανίας Pamkiller, «Θεοφανία Glamour Enterprise».

Όσοι θέλουν να προμηθευτούν την ταινία σε format BluRay μπορούν να επισκεφτούν το e-shop της ταινίας (http://www.summerangels.gr/gr/eshop) ή τις μεγάλες αλυσίδες πώλησης προϊόντων ήχου και εικόνας όπως είναι τα Media Markt, Saturn, Electro World, Carrefour, κλπ. Η ταινία σε format DVD κυκλοφορεί τόσο στο e-shop όσο και σε καταστήματα ψιλικών, περίπτερα κλπ.

Οι φίλοι που θέλουν να πάρουν μια πρώτη γεύση από την Θεοφανία και τις υπόλοιπες εντυπωσιακές καλλονές δεν έχουν παρά να επισκεφτούν την ιστοσελίδα των Summer Angels (www.summerangels.gr) και να δουν τα trailer της ταινίας εδώ και εδώ…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.