BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Ο Κωστέτσος και η μπουνιά που έφαγε


Από την Πρωτοχρονιά μέχρι σήμερα, σε όποιο κανάλι και αν γυρίσεις, σε όποια εκπομπή και αν μείνεις, βλέπεις και ακούς την υπόθεση Κωστέτσου και την μπουνιά που έφαγε από άγνωστο θαμώνα, σε νυχτερινό κέντρο. Πρώτη φορά μπουνιά παίρνει διαστάσεις σήριαλ και τύφλα να έχει μπροστά του το CSI, το Law and Order και δε συμμαζεύεται. Και να έχεις παρουσιάστριες και πανελίστες σε ρόλο... Σέρλοκ Χολμς να ψάχνουν τη λύση του μυστηρίου.

Τι έχουν ακούσει τα αυτάκια μου αυτές τις μέρες κι έχουν δει τα ματάκια μου, δε λέγεται. Η ιστορία (ευτυχώς για εμάς) φαίνεται να έχει αίσια έκβαση και όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές είναι κοντά στο να δώσουν τα χέρια. Α ναι, ο άγνωστος θαμώνας, η «γυναικούλα με τη φούστα» (όπως ακούσαμε να τον χαρακτηρίζουν πολλοί) βρέθηκε, είναι νεαρός και κατέχει (λένε) το άθλημα του Kick boxing. Ωστόσο, ο ίδιος δείχνει μετανιωμένος για την πράξη του, ζητώντας συγνώμη από τον Βασίλειο.

Και ναι ο γνωστός σχεδιαστής, παρόλο το πόνο του, την πίκρα και το σοκ του, μεγαλόψυχα δέχεται τη συγνώμη του νεαρού. Εννοείται, ότι το περιστατικό δεν πρόκειται να το ξεχάσει (κι εδώ που τα λέμε, δεν ξεχνιέται εύκολα κάτι τέτοιο), αλλά δε θέλει να δώσει και συνέχεια. Και καλά κάνει, διότι δεν αντέχουμε άλλο, τους «Ροζ Πάνθηρες» των μεσημεριανών. Ούτε που φανταζόμουν ότι η τηλεόραση μας είχε τόσους ντετέκτιβ μαζεμένους.

Εξάλλου, αν θέλαμε να μάθουμε κάποια νέα εξέλιξη από την ιστορία, δεν είχαμε παρά να διαβάσουμε το profile του Βασίλειου στο Facebook. Εκεί, ανέβασε τις σοκαριστικές πράγματι φωτογραφίες δύο ώρες μετά την μπουνιά κι εκεί έγραψε πώς έγινε και τι έκανε ο ίδιος μετά το συμβάν. Και μη νομίζεις, οι περισσότεροι από εκεί έπαιρναν τις πληροφορίες τους. Μην το γελάς καθόλου, Facebook και Twitter μεγάλες πηγές ενημέρωσης. Ούτε το Ρόιτερ έτσι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.