BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Καραμέρος Χαριτάτοςι: "Καρφιά" για Λάτσιο και Μενεγάκη!


Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά κανόνια πέφτουν. Οι ΚαραμεροΧαρίτατοι περνούν στην αντεπίθεση και όχι αγαπημένε μου το δίδυμο δεν αστειεύεται καθόλου. Μα καθόλου. «Δεν είμαστε κορόιδα» δηλώνουν ξεκάθαρα σε συνέντευξη τους στο «ΒΗΜΑ της Κυριακής» κι άντε εσύ με τέτοιες (κι άλλες πιο σκληρές) δηλώσεις να μην αφήσεις στην άκρη την άδεια και να μην ασχοληθείς με την αντεπίθεση των ΚαραμεροΧαριτάτων, οι οποίοι εμμέσως πλην σαφώς κατηγορούν τον Γιάννη Λάτσιο, ότι ενδιαφέρεται περισσότερο για την Ελένη Μενεγάκη, παρά για την εκπομπή τους.

«Έρχονται κάποιες στιγμές που μέσα στο ίδιο μας το "σπίτι" σκεφτόμαστε μήπως πρέπει να φωνάξουμε περισσότερο για να μας ακούσουν τα άλλα μέλη της "οικογένειας" μας τα οποία νοιάζονται περισσότερο για τους "γείτονες" παρά για εμάς» πέταξε το καρφί του ο Σπύρος Χαριτάτος και όλοι καταλάβαμε ποιον εννοούσε. Κι έρχεται η δήλωση του αυτή να επιβεβαιώσει κάποιες κακές γλώσσες που ισχυρίζονταν το ίδιο από το ξεκίνημα της σεζόν. Και δε σταματάει εκεί το δίδυμο, αφού το λόγο πήρε ο Γιώργος Καραμέρος για να δηλώσει ότι ανεβαίνουν καθημερινά «κενά σκαλοπάτια» προκειμένου να καλύψουν την απόσταση μεταξύ της ιδιοκτησίας και της γενικής διεύθυνσης του σταθμού, που έχουν κοντά τους.

Αν και η τελευταία δήλωση Καραμέρου μας μπέρδεψε, διότι δεν καταλάβαμε τι ακριβώς εννοεί ο ποιητής/παρουσιαστής, ωστόσο ένα έχουμε καταλάβει? Στον ΑΝΤ1 υπάρχει πολλή γκρίνια τελευταία. Κι αν έχει παράπονο μία από τις πιο πετυχημένες εκπομπές του σταθμού, τότε? κλαψ’ τα Χαράλαμπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.