BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

«Eπαναστατικός Αγώνας»:Δεν χτυπήσαμε εμείς στην Αγία Παρασκευή

Αρνείται οποιαδήποτε σχέση με την επίθεση που έγινε από ομάδα ενόπλων στο ΑΤ Αγ. Παρασκευής με προκήρυξη που έστειλε στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Το Ποντίκι» έστειλε η οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας«.

Όπως ανακοινώθηκε από το «Ποντίκι«, η οργάνωση αρνείται την εμπλοκή της σε όλες τις επιθέσεις που έχουν μείνει χωρίς ανάληψη ευθύνης και αποδίδονται από την αστυνομία στην συγκεκριμένη οργάνωση, αλλά και κάθε σχέση με τους επικηρυγμένους ως «ληστές με τα μαύρα αλλά και ότι υπάρχουν πραγματικά στοιχεία για μέλη του. Παράλληλα διαχωρίζει τον εαυτό της από όλες τις άλλες οργανώσεις, επιτίθεται κατά της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και αντικρούει τη θεωρία περί διασύνδεσης αντάρτικου πόλης και κοινού εγκλήματος.

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 22χρονη

Στην 32η τακτική ανακρίτρια απολογήθηκε την Τετάρτη και αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 22χρονη Αντιγόνη Χελιώτη. Στη φοιτήτρια, η οποία συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου μετά από ένταλμα σύλληψης εις βάρος της για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς – Φράξια Μηδενιστών», επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Αρνείται τις κατηγορίες

Η 22χρονη κατέθεσε στην ανακρίτρια απολογητικό υπόμνημα, στο οποίο αρνείται τις κατηγορίες και επαναλαμβάνει ότι δεν έχει σχέση με το διαμέρισμα στο Χαλάνδρι, που σύμφωνα με την αστυνομία είναι γιάφκα της οργάνωσης, αλλά ούτε με τους συγκατηγορούμενούς της στην υπόθεση.

Τονίζει, επίσης, ότι το δακτυλικό αποτύπωμα που βρέθηκε στο επίμαχο σπίτι ήταν σε κινητό αντικείμενο.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν ότι η 22χρονη δεν πρέπει να προφυλακιστεί και της επέβαλαν τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρέωσης εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Εις βάρος της φοιτήτριας είχαν απαγγελθεί κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, που αφορούν ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, προμήθεια, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και βομβών κατά συρροή και έκρηξη από κοινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.