BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Επικηρύχθηκαν τρεις "ληστές με τα μαύρα"











Tρία πολύ γνωστά άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που σύμφωνα με την Αστυνομία εμπλέκονται στην ομάδα των «ληστών με τα μαύρα» επικήρυξε ο υπουργος Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης. Στα πρότυπα των ξένων διωκτικών αρχών, το υπουργείο ανακοίνωσε αμοιβή 600.000 ευρώ, σε όποιον ανοίξει το στόμα του και δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του 34χρονου Σίμου Σεισίδη, του αδερφού του 28χρονου Μάριου Σεισίδη και 31χρονου Γρηγόρη Τσιρώνη.




Τα συγκεκριμένα πρόσωπα, φέρονται σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο, εκτός από τις ληστείες να έχουν αναπτύξει και δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με το λεγόμενο αντάρτικο των πόλεων. Φυσικά, δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία ώστε να τεκμηριωθεί η συμμετοχή τους σε τρομοκρατικές ομάδες ωστόσο οι αστυνομικοί εκτιμούν πως αν εντοπιστούν και συλληφθούν για τις ληστείες που έχουν διαπράξει ως μέλη της ομάδας των «ληστών με τα μαύρα», τότε θα ανοίξουν νέοι δρόμοι που θα φθάσουν στις παρυφές και των άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων.
Την υπουργική απόφαση για την επικήρυξη των ληστών υπογράφουν ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης και ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου.