BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Νιόπλιας: "Πάνω από όλους μας είναι η ομάδα"


Ο Νίκος Νιόπλιας δεν έδωσε συνέχεια στην αντίδραση του Σεμπαστιάν Λέτο κατά την αλλαγή του και τόνισε πως πάνω από όλα είναι η ομάδα, ενώ τόνισε πως οι νεαροί παίκτες του Παναθηναϊκού πρέπει να παίζουν. Στο πρωτάθλημα στάθηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ.



Αναφερόμενος στη δυσαρέσκεια του Λέτο κατά την αλλαγή του, είπε: "Πάνω απ’ όλους μας είναι το καλό της ομάδας. Και τι πρέπει να κάνουμε; Όποιος θέλει ας έρθει κοντά μας, όποιος δεν θέλει... Έχω παίξει ποδόσφαιρο και ξέρω πως αντιδρά ο καθένας. Να πω στον Λέτο, τι; Πάνω απ’ όλους μας είναι η ομάδα. Δεν κάναμε αλλαγή για να πάμε χειρότερα. Όταν είσαι ομάδα και λειτουργείς υπέρ αυτής πετυχαίνεις τους στόχους"



Οσον αφορά τη χρησιμοποίηση του Κατσουράνη ως κεντρικού αμυντικού, είπε: "Το είχα σκεφτεί και στο Καυτανζόγλειο, αν κάτι δεν πήγαινε καλά. Ο Κώστας διαβάζει το παιχνίδι και έτσι έχουμε έναν παίκτη παραπάνω για να ανεβάζουμε το παιχνίδι από πίσω. Δεν ήταν η πρώτη φορά, έχει παίξει στην Μπενφίκα σε αυτή τη θέση και είναι στυλοβάτης για την ομάδα. Ακόμη κι όταν δεν παίζει καλά ένας τέτοιος παίκτης, μπορεί να σου δώσει το παραπάνω σε κάποια στιγμή. Διαπιστώσαμε ότι είχαμε ένα πρόβλημα στο κέντρο, ένα κενό μεταξύ των γραμμών και θέλαμε να βάλουμε τον Νίνη. Μας δικαίωσε"



Αναφερόμενος στο κακό πρώτο ημίχρονο, τόνισε: "Και στο πρώτο είχαμε σκοπό να παίξουμε με την επιθετικότητα του δευτέρου μέρους. Ίσως όμως είχαμε μείνει λίγο στο παιχνίδι της Τετάρτης, ίσως ήμασταν λίγο αργοί στις κινήσεις μας, οι πάσες μας δεν ήταν τόσο καλές, παίζει ρόλο και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Όταν άνοιξε το σκορ, τα πράγματα ήταν πολύ ευκολότερα, γιατί έχουμε πολύ καλούς παίκτες, ταλαντούχους και ικανούς στο σκοράρισμα", ενώ πρόσθεσε για τον Χριστοδουλόπουλο:



"Ξέρω τι είναι ο Λάζαρος, ζω σε αυτή τη χώρα, δεν ήρθα από το εξωτερικό. Γνωρίζω τις δυνατότητες αυτών των παιδιών και πιστεύω σε αυτές. Ο Ρουκάβινα, ο Χριστοδουλόπουλος, ο Πετρόπουλος, ο Νίνης, πρέπει να παίζουν και να βάζουν ένα λιθαράκι στο μέλλον τους. Ο Λάζαρος μπορεί να παίξει καλά και σαν χαφ, να έρθει προς τα μέσα, ενώ ο Λέτο είναι περισσότερο παίκτης του ένας εναντίον ενός. Έτσι σκεφτήκαμε στη δεύτερη αλλαγή".



Για το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του είπε: "Δεν θέλω να σχολιάσω και είμαι πολύ μακριά. Αν στεκόμαστε εκεί, χάνει το ποδόσφαιρο. Δεν ασχολήθηκα στην εθνική ομάδα ποιος διαιτητής μας παίζει, δεν θα ασχοληθώ και τώρα".



Στον μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού, την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, αναφέρθηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ: "Το τελευταίο διάστημα σκοράρω συχνά και αυτό είναι καλό γιατί μου τονώνει την αυτοπεποίθηση. Βέβαια σημαντικότερο είναι η ομάδα να παίρνει τους βαθμούς και να διατηρεί την ηρεμία της. Ο Σισέ δεν μπόρεσε να εξηγήσει γιατί ο Παναθηναϊκός έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα στο παιχνίδι.



Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είχαμε διαφορετική απόδοση. Στο τέλος πάντως πετύχαμε τέσσερα γκολ, πήραμε τους βαθμούς και αυτό έχει σημασία. Τώρα έχουμε διακοπή και είναι ωραίο που κλείσαμε τις υποχρεώσεις μας νικηφόρα".



Στη συνέχεια ο Σισέ αναφέρθηκε στον τεχνικό της εθνικής Γαλλίας, Ραϊμόν Ντομενέκ και το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.



Οσον αφορά το ενδεχόμενο να τον επιλέξει ο Ραϊμόν Ντομενέκ για την Εθνική Γαλλίας, είπε: "Διαλέγει τους καλύτερους παίκτες. Αν με θεωρεί καλό θα με καλέσει. Ξέρει την ποιότητά μου και τι μπορώ να κάνω μέσα στο γήπεδο. Είμαι διεθνής εδώ και 6-7 χρόνια. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να συνεχίσω να σκοράρω για τον Παναθηναϊκό. Δεν αγχώνομαι για το αν θα με καλέσουν στην εθνική. Βέβαια, θα ήθελα πάρα πολύ να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο", ενώ πρόσθεσε:



"Δεν είναι μυστικό, θέλουμε το πρωτάθλημα. Αύριο παίζει ο Ολυμπιακός με τον Άρη, θα είναι δύσκολο, μπορεί να συμβεί κάποιο ατύχημα και να περάσουμε πρώτοι. Όσο για μένα, εγώ είμαι πρώτος σκόρερ αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα και θα είναι καλό να πετύχω τα περισσότερα γκολ από όλους. Αν όμως δεν πάρουμε το πρωτάθλημα, δεν θα είναι το ίδιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.