BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Η Μεγάλη (;) Επιστροφή Της Τσίλα - Η μαύρη γαζέλα ξαναπιάνει το μικρόφωνο


Η Τσίλα έγινε διάσημη για το πολύπλευρο ταλέντο της. Ξεκινώντας από τον αισθησιακό χορό και τα πολυάριθμα βραβεία σε εκπομπές της Αννίτας Πάνια κατέληξε εκεί που κάθε βαρυσήμαντο μοντέλο οφείλει να καταλήξει: στην πίστα.


Θυμάμαι σαν χθες, τότε που άκουγα το σούπερ χιτ της, «Μαύρη», να ρίχνω μια ζεϊμπεκιά σε κιτσαρέλα πάρτι. Τα χρόνια πέρασαν και η Τσίλα χάθηκε. Κι όμως, φέτος είναι η χρονιά της, αφού πρώτα την είδες να επιστρέφει στα αισθησιακά κόλπα της με τη συμμετοχή της στην πανάκριβη υπερπαραγωγή soft «Summer Angels», στο πλάι της Pamkiller Θεοφανίας, όπου διαφημίζουν την ελληνική (;) ομορφιά.

Η Τσίλα όμως δεν αρκέστηκε στη μικρή οθόνη και έπειτα από πολλή σκέψη και περισυλλογή, αποφάσισε να επιστρέψει και στην πίστα — εκεί που καταλήγουν όλες. Μην ξεχνάμε την Τζούλια, τη Νιάρου, τη Ζέτα και ένα κάρο άλλα μοντέλα που το πιάνουν το μικρόφωνο.

Και στην τελική να σου πω και κάτι: Τί λιγότερο έχει η Τσίλα απ' όλες τις άλλες; Άσε που αν το καλοσκεφτείς τραγουδάει και κάτι χρονάκια παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.