BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Δήμος Αθηναίων: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις



O Άγιος Βασίλης, οι τάρανδοι, οι ταχυδακτυλουργοί, οι μάγοι, και πολλές άλλες εκπλήξεις όπως καραόκε και face – painting περιμένουν φέτος τα παιδιά των παιδικών σταθμών του Δήμου Αθηναίων στη μεγάλη γιορτή που διοργανώνει το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά του 2010.

Η γιορτή φέτος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου από τις 17.00 έως 21.30 και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου το πρωί από τις 11.00 έως 14.00 και το απόγευμα από τις 16.00 έως 19.00 στο ξενοδοχείο “Classical Athens Imperial” (Πλ. Καραϊσκάκη, Μεταξουργείο).
Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους θα λειτουργήσουν Παιχνιδούπολη με φουσκωτά πάρκα και mini baby parks, καθώς επίσης δημιουργικά εργαστήρια στα οποία τα παιδιά θα δημιουργήσουν και θα κατασκευάσουν χριστουγεννιάτικες κάρτες, στολίδια για το δέντρο, χιονάνθρωπους κ.α.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης σε ένα όμορφο, ζεστό, εορταστικό και ασφαλή χώρο, ο Άγιος Βασίλης με βοηθούς τα ξωτικά, τις παιδαγωγούς και καλεσμένους έκπληξη, θα οδηγήσουν μικρούς και μεγάλους σε ένα μαγευτικό χριστουγεννιάτικο ταξίδι φαντασίας.
Στην εορταστική εκδήλωση αναμένεται να προσέλθουν 6.000 παιδιά, τα οποία θα παραλάβουν το χριστουγεννιάτικο δώρο τους και θα γευτούν νόστιμες λιχουδιές και παραδοσιακά γλυκίσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.