BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

ΛΑ.Ο.Σ. - Και τώρα τι κάνουμε ;

ΠΟΙΑ Η ΤΎΧΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ :

Η "κατεδάφιση" της "πολυκατοικίας" την 4η Οκτωβρίου θέτει τον συνιδιοκτήτη του οικοπέδου αυτής ΛΑ.ΟΣ. να διακατέχεται, και όχι άδικα, από αμφίβολα συναισθήματα αλλά και ανησυχία για την τύχη της "αντιπαροχής" του οικοπέδου προς αναστήλωση του ΝΕΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΟΣ υπό τον νέο ιδιοκτήτη του ρετιρέ αυτού.
Με τη "συμβολαιογραφική πράξη" που επικυρώθηκε δια υπογραφής ΣΑΜΑΡΑ την 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, σεμνά και ταπεινά θεωρούμε ότι μπαίνει ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στο κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη και έτσι η φερόμενη ως κοινά ιδεολογικός "πολυκατοικία" να γίνει "μονοκατοικία".
Η ΝΔ με την κυβέρνηση και την αρχηγία Καραμανλή έχασε το ιδεολογικό της υπόβαθρο.
Εκ δεξιόν της απόλεσε το "πατριωτικό" προφίλ του ιδρυτή της και εξ αριστερόν της ασπάστηκε τον νεοφιλελευθερισμό της Αγίας Οικογένειας χάνοντας έτσι τον μπούσουλα με αποτέλεσμα να φτάσει και στην αναπόφευκτη συντριβή που όμοια της δεν έχει προηγούμενο.
Η λήψη της αρχηγίας από τον Σαμαρά σηματοδοτεί τουλάχιστον, έναν ιδεολογικό ορίζοντα με τον χαρακτήρα του "πατριωτικού" μια και ο νυν αρχηγός Σαμαράς το διατυμπανίζει όπου βρεθεί και όπου σταθεί.
Δεν χρειάζεται και πολύ να καταλάβει κανείς ότι η "πολυκατοικία" αποκτά ως κοινό γνώρισμα της τον "πατριωτισμό" μια και ο "πατριωτισμός". Λόγω των ανοιχτών εθνικών θεμάτων Ελληνοτουρκικά, Κυπριακό, Σκόπια που αυτόν τον καιρό είναι τόσο επίκαιρα όσο ποτέ , οι "ευπατρίδες" θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις.
Σε συνδυασμό τα ανωτέρω με το κατασκευασμένο από τους "καχύποπτους" πολιτικούς αντιπάλους παρουσιαζόμενο "μειοδοτικό" προφίλ στον νυν πρωθυπουργού δημιουργείται ενίσχυση στις τάσεις των "πατριωτικών" αντιστάσεων αλλά και των κατ επάγγελμα πατριδοκάπηλων ώστε να αποτελέσει τροφή για τους υπερπατριώτες ΣΑΜΑΡΑ και ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, τότε ως συνεπαγωγή το αποτέλεσμα δεν μένει παρά να είναι το αυτονόητο.
Η ΝΔ ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΤΟΝ "ΜΙΚΡΟ" ΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.