BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Αναζήτηση σε πραγματικό χρόνο από τη Google

Αναζήτηση σε πραγματικό χρόνο προσφέρει η δημοφιλής μηχανή αναζήτησης Google, παρέχοντας έτσι στους χρήστες της πληροφορίες της τελευταίας στιγμής.

Πηγή των πληροφοριών αυτών θα είναι, σύμφωνα με την εταιρία, πάνω από 1 δισεκατομμύριο ιστοσελίδες στο Ίντερνετ.

Με τη νέα δυνατότητα, ο χρήστης θα μπορεί να λαμβάνει πληροφορίες από το Twitter καθώς και από τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης Facebook και MySpace.

Yπάρχει τέτοιος όγκος πληροφοριών, ώστε, το να έχει κανείς τις σχετικές (με αυτό που αναζητά), αυτό είναι το κλειδί για την επιτυχία του συγκεκριμένου προϊόντος. Όλα έχουν να κάνουν με το πόσο σχετικές είναι οι πληροφορίες», επισήμανε ο Αμίτ Σινγκάλ από τη Google.

Οι πληροφορίες από την αναζήτηση σε πραγματικό χρόνο θα εμφανίζονται στη σελίδα με τα κανονικά αποτελέσματα της Google. Η νέα δυνατότητα θα είναι επίσης διαθέσιμη σε ορισμένα τηλέφωνα, όπως το iPhone.

Η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook ανακοίνωσε πως δεν θα έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα η συνεργασία με την Google και ότι οι πληροφορίες που θα δίνει, προέρχονται από τις σελίδες των προφίλ, που, είναι προσβάσιμες από όλους στο Ίντερνετ.

Η νέα υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη διεθνώς μέσα στις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.