BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Τέλος οι μηχανές στο κέντρο της Αθήνας... (Ζήτω τα Αυτοκίνητα)

ΈΛΕΟΣ κ. Χρυσοχοϊδη απο αύριο θα κατεβαίνουμε κέντρο με τα αυτοκίνητά μας!


Γεια κακή μου τύχη δουλεύω στο κέντρο της Αθήνας.
Συνήθως την παρκάρω την μπέμπα στις εσοχές που έχει η οδός Πανεπιστημίου και σπάνια σε πεζοδρόμιο.
Όταν την πάρκαρα στο πεζοδρόμιο με "ζωγράφιζαν" για παράνομο παρκάρισμα και με το δίκιο τους....
Ρωτώντας ενίοτε άτομα της δημοτικής αστυνομίας ή της τροχαίας αν στις εσοχές επιτρέπετε το παρκάρισμα και οι απαντήσεις διίσταντο.
Παρκάρω την μηχανή σε συγκεκριμένη εσοχή εδώ και 2 χρόνια και δεν πείρα κλήση πότε για παράνομο παρκάρισμα. Ξαφνικά σήμερα πηγαίνοντας να την πάρω την είδα την μηχανή πάνω σε ΓΕΡΑΝΌ της τροχαίας την στιγμή που την φόρτωναν.
Ζητώντας το λόγω, οι άνθρωποι της τροχαίας μου απάντησαν για παράνομη στάθμευση κτλ. Εξηγώντας τους ότι 2 χρονιά την αφήνω εκεί κάθε πρωί και πότε δεν με έγραψαν για παρκάρισμα, ισχυρίστηκαν ότι οι εσοχές είναι για γρήγορη στάση και όχι για στάθμευση, (ταμπέλα για αυτό δεν έχει πουθενά) όπως σε κάποια σημεία της Κηφισιάς και Βασ. Σοφίας. Τους υπέδειξα ότι τέτοια σήμανση δεν υπάρχει στο σημείο που είχα την μηχανή, αυτοί ισχυρίστηκαν ότι ισχύει η γενική ταμπέλα που έχει σε κάθε αρχή στενού η Πανεπιστήμιου, το κλασικό απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση.
Εγώ δεν συνέχισα τον διάλογο γιατί άρχισα να καταλαβαίνω ότι δεν είχε νόημα... (Πάντως κάποιο παιδί από το γερανό μου ψιθύρισε ότι ο κ. Χρυσοχόιδης έδωσε εντολή να "καθαρίσουν" τις κεντρικές αρτηρίες της Αθήνας).

Το αποτέλεσμα χωρίς μηχανή σήμερα το βράδυ, 73,40 ευρώ διπλότυπο για την μεταφορά από γερανό, 80 ευρώ για παράνομο παρκάρισμα, + 20 ήμερες χωρίς πινακίδες... Σημειωτέον την ίδια τύχη είχαν και τα δίπλα μηχανάκια.... Πάντως το νέο Προστασίας του Πολίτη δεν "βλέπω" συμπεριλαμβάνει την "βρώμικη" τάξη των δικυκλιστών....

Την ίδια στιγμή ο "παπατζής" ανενόχλητος μπροστά στην Πανεπιστημίου 58, συνέχιζε να συγκεντρώνει κοντά του, όπως κάθε μέρα όλη μέρα, δεκαδες περαστικούς, με τα 50ευρα, να δίνουν και να πέρνουν, με κερδισμένο πάντα τον ίδιο.

Καλά βρε κ.κ. της Τροχαίας, τα μηχανάκια σας φταίνε;
Πως να κατέβουμε στίς δουλειές μας, τα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν καταληφθεί απο λαθρομετανάστες και για να μπείς σε Λεωφορείο χρειάζεσαι αντιασφυξιογόνες μάσκες, τα ΙΧ για χίλιους δυο λόγους είναι άχρηστα στο κέντρο.
Με ποδήλατα απ τη Βάρκιζα είναι κομματάκι δύσκολο, βρήκαμε την ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ λύση του διτρόχου, μας τρώει η ζέστη , το κρύο και οι απρόσεκτοι οδηγοί, ΔΕΝ επιβαρύνουμε την κυκλοφορία, γιατί ΞΕΣΠΑΤΕ ΠΑΝΩ μας;
Και στο κάτω κάτω γιατί δεν πάτε και μια βόλτα κι απ το Κολωνάκι αν σας βαστάει; ΕΚΕΙ υπάρχει ιδιάζουσα τροχονομική ασυλία ε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.