BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Σπουδαία νίκη για ΠΑΟΚ στο Παγκρήτιο


Σπουδαία νίκη στο Παγκρήτιο, επί του φορμαρισμένου Εργοτέλη, σημειώσε ο ΠΑΟΚ με 2-0 και σκαρφάλωσε ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκα. Το «τρίποντο» στον ΠΑΟΚ έδωσαν οι Αραμπατζής στο 52 και ο Βιεϊρίνια στο 65.



Το παιχνίδι ξεκίνησε μέτρια με τις δύο ομάδες να ταλαιπωρούν τη μπάλα στο χώρο του κέντρου. Η πρώτη ευκαιρία του ματς έγινε στο 21 όταν σουτ του Ίβιτς πέρασε λίγο άουτ από την εστία του Αθανασίου, ενώ την ίδια τύχη είχε και σουτ του Μπούντιμιρ στο 35.



Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ νωρίς με την έναρξη της επανάληψης, όταν στο 52΄ ο Ίβιτς πάσαρε στον Αραμπατζή που από δεξιά σούταρε στην κλειστή γωνία κάνοντας το 0-1. Στο 59΄ σουτ του Τζούνιορ πέρασε μόλις άουτ, για να "κλειδώσει" τη νίκη η μακεδονική ομάδα στο 65΄ με τον Βιεϊρίνια, ο οποίος δέχθηκε πάσα και πάλι από τον
Ίβιτς και πλάσαρε τον Αθανασίου.



Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)



Κίτρινες: Ορφανός, Ρουμπάκης, Τσεσνάουσκις, Λεάλ - Βιεϊρίνια, Κοντρέρας



ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Αθανασίου, Γελαδάρης, Χίμπλινγκερ, Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Σασιασβίλι, Ορφανός (84΄ Καρέλης), Φραγκουλάκης (68΄ Κορδονούρης), Τσεσνάουσκις, Μπούντιμιρ, Λεάλ.



ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Αραμπατζής, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο (12΄ Σαβίνι, 49΄ Κοντρέρας), Σορλέν, Παπάζογλου, Μαλεζάς, Λίνο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς (86΄ Φωτάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.