BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Ο Σαμαράς δίνει «χαρτοφυλάκιο» στον Κ. Μητσοτάκη


Τέσσερις νέους τομεάρχες όρισε σήμερα η Ρηγίλλης. Στους νέους «σκιώδεις υπουργούς» περιλαμβάνονται νέα πρόσωπα, ενώ αίσθηση προκαλεί η τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ως υπεύθυνου για τον τομέα Περιβάλλοντος.

Το «χαρτοφυλάκιο» της Παιδείας – που είχε προταθεί, μαζί με το Πολιτισμού, στην Ντόρα Μπακογιάννη - πήρε η βουλευτής Α΄ Αθηνών, Ελίζα Βόζεμπεργκ, ενώ η βουλευτής Ρεθύμνου, Όλγα Κεφαλογιάννη – που είχε στηρίξει την υποψηφιότητα της Ντ. Μπακογιάννη - αναλαμβάνει τομεάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης.

Την ευθύνη του τομέα Ενέργειας και Φυσικών Πόρων θα έχει ο βουλευτής Βοιωτίας, Μιχάλης Γιαννάκης, ενώ για την Αγροτική Ανάπτυξη ο βουλευτής Κοζάνης, Γιώργος Κασαπίδης.

Ο τομέας Δημοσίων Έργων ανατέθηκε στον βουλευτή Ημαθίας, Μιχάλη Χαλκίδη, ενώ στον βουλευτή Α΄Θεσσαλονίκης, Σταύρο Καλαφάτη, ανατέθηκε ο τομέας Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Ο τομέας Υγείας περνά στον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Μάριο Σαλμά και ο τομέας Δικαιοσύνης στον βουλευτή Β' Πειραιώς, Τάσο Νεράτζη.

Ο βουλευτής Λακωνίας, Αθανάσιος Δαβάκης, αναλαμβάνει τον τομέα Πολιτισμού, ενώ ο βουλευτής Πιερίας, Κώστας Κουκοδήμος αναλαμβάνει τον τομέα Αθλητισμού.

Στον τομέα Περιφερειακής Πολιτικής τοποθετείται ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Δημήτρης Σταμάτης, ενώ στον τομέα Εμπορικής Ναυτιλίας, ο βουλευτής Λασιθίου, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Απάντηση σε Μαρκόπουλο
Σκληρή απάντηση στον βουλευτή Κ. Μαρκόπουλο, που είχε επικρίνει την πρόσφατη παρέμβαση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, έδωσε ο διευθυντής του γραφείου του τέως πρωθυπουργού. «Θεωρώ υποχρέωση να ζητήσω συγγνώμη, για λογαριασμό του κ. Μητσοτάκη, διότι πράγματι διέπραξε το βαρύ ατόπημα να μιλήσει για τη βαθιά κρίση που αντιμετωπίζει σήμερα η πατρίδα μας, χωρίς προηγουμένως να πάρει την άδεια του κ. Κ. Μαρκόπουλου» δήλωσε ο Γιάννης Πευκιανάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.