BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Οι δραματικές εξελίξεις από τη "νέα γρίπη"

Tέσσερις ακόμη άνθρωποι περιλαμβάνονται πλέον στον θλιβερό κατάλογο με τα θύματα της πανδημίας της "νέας γρίπης" στην χώρα μας, μεταξύ των οποίων μια 39χρονη υγιής γυναίκα, μόνιμη στο Πολεμικό Ναυτικό αλλά και ένα 6χρονο παιδάκι με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Έτσι ο αριθμός των νεκρών από τη γρίπη ανέβηκε στους 44.



Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) έχασαν τη μάχη με τη ζωή, έπειτα από την προσβολή τους με τη νέα γρίπη, μια γυναίκα 39 ετών, η οποία νοσηλευόταν διασωληνωμένη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση χωρίς ωστόσο να έχει άλλο πρόβλημα υγείας, μια 71χρονη με χρόνια νεφρική ανεπάρκεια, ένας 53χρονος που έπασχε από διαβήτη και νεφρική ανεπάρκεια, και τέλος, ένα κοριτσάκι 6 χρόνων που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Επίσης εισαγωγή έκαναν και νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε μονάδες εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση άλλοι δύο άνθρωποι. Πρόκειται για μία 46χρονη γυναίκα και έναν 46χρονο άνδρα, και οι δύο έπασχαν από αυτοάνοσα νοσήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.