BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός 10 Δεκεμβρίου 2009

Καιρός Πρόγνωση Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Γενικά Χαρακτηριστικά - Προειδοποιήσεις: Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στη Θεσσαλία, την ανατολικά Στερεά, την Εύβοια, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της βόρειας χώρας με υψόμετρο πάνω από 400 μέτρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 9 μποφόρ στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο.

-Αττική: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς πρόσκαιρα να είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα βόρειοι 5 με 7 με τάση ενίσχυσης στη διάρκεια της νύχτας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 εώς 13 βαθμούς Κελσίου.

-Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές, καταιγίδες στα θαλάσσια και παραθαλάσσια και χιόνα στα ορεινά καθώς και σε περιοχές με υψομετρο πάνω από 400 μέτρα. Τα φαινόμενα θα είναι αρχικά ισχυρά αλλά από το απόγευμα θα εξασθενούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 7 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 8 με 9 μποφόρ με τάση εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 εώς 9 βαθμούς Κελσίου.

-Δυτικά: Νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια. Χιόνια στα ορεινά και σε περιοχές της Ηπείρου με υψόμετρο πάνω από 400 μέτρα. Βελτίωση το βράδυ από τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 εώς 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.