BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

WWF: «κοινωνία πολιτών και προστασία του περιβάλλοντος»

To WWF Ελλάς και ο Συνήγορος του Πολίτη καλούν τους πολίτες, τους δημόσιους φορείς και τις περιβαλλοντικές οργανώσεις της Κρήτης στην εκδήλωση «Κοινωνία πολιτών και προστασία περιβάλλοντος: Η προστασία των νησιωτικών υγροτοπικών πόρων».

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009, ώρα 19.30 στην Αίθουσα Κέντρου Διαχείρισης Κρίσεων της Περιφέρειας Κρήτης στην Πλατεία Κουντουριώτη στο Ηράκλειο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ειδικοί επιστήμονες θα αναλύσουν το κρίσιμο ζήτημα της προστασίας των νησιωτικών υγροτόπων και του ρόλου της κοινωνίας των πολιτών.

Συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της έρευνας του WWF Ελλάς για τους νησιωτικούς υγροτόπους, καθώς και η δράση πολιτών και του Συνηγόρου του Πολίτη για την προστασία τους.

Η ενεργός συμμετοχή των πολιτών μπορεί να αποτελέσει ισχυρό μοχλό για την προστασία του περιβάλλοντος, αν συνδυαστεί με την αρωγή φορέων, όπως το WWF Ελλάς και με την προσφυγή σε φορείς περιβαλλοντικού ελέγχου, όπως ο Συνήγορος του Πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.