BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Ξανά έγκυος η Ζυγούλη;

Αν μου έλεγες πριν λίγα χρόνια, τότε δηλαδή που ο Sakis Ρουβάς ηράσθη σφόδρα την Κάτια Ζυγούλη, ότι θα έφθανε η στιγμή που το ζεύγος θα παντρευόταν και θα έκανε παιδί, θα έλεγα ότι... «τρελός παπάς σε βάφτισε», «η φαντασία σου πλανεύτρα» και άλλα τέτοια. Γιατί, με τίποτε δεν μου πήγαινε στο μυαλό ότι ο πάλαι ποτέ super star του Ηλία Ψινάκη, θα έκανε οικογένεια σαν τον πρώτο θνητό.

Κι, όμως, το «είδωλο» στη νέα του εποχή (και σε αυτή που του αρέσει περισσότερο) έχει τα ίδια όνειρα κι επιθυμίες με εμάς τους κοινούς θνητούς κι ένα από αυτά ήτο η δημιουργία οικογένειας. Ένα χρόνο πριν, Sakis και Κάτια υποδέχτηκαν τον καρπό του έρωτά τους, ένα πανέμορφο κοριτσάκι, που έχει πάρει τα μυαλά των διάσημων γονιών της. Και τώρα, μαθαίνουμε ότι το λαμπερό ζεύγος περιμένει τον δεύτερο καρπό του έρωτα τους.

Όπως ακούσαμε στο δελτίο του Star, οι φήμες για δεύτερη εγκυμοσύνη της Ζυγούλη, όλο και πληθαίνουν και όπως όλα δείχνουν το μοντέλο είναι ήδη δύο μηνών έγκυος. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας για τη δεύτερη επίσκεψη του πελαργού, αφού ήθελαν να χαρίσουν ένα αδελφάκι στην κόρη τους, Αναστασία. Οι δυο τους κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό την εγκυμοσύνη, καθώς πρώτα θέλουν να βεβαιωθούν ότι όλα θα εξελιχθούν καλά. Πάντως, η Ζυγούλη συνεχίζει κανονικά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ενώ ο Sakis ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις του σε μαγαζί της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.