BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Το όνειρο ζωής της Βίσση

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ θα πραγματοποιήσει επιτέλους ένα όνειρο ζωής. Μια επένδυση μεγάλης αξίας, δύο μεζονέτες στην πανέμορφη περιοχή της Αγίας Νάπας, όπου θέλει να αποσυρθεί έπειτα από χρόνια και να μείνει μόνιμα.

Περίπου 1.000.000 ευρώ θα στοιχίσει η πραγματοποίηση του ονείρου της. Στα σχέδιά της είναι να χτίσει δύο πολυτελείς μεζονέτες που θα πληρούν όλες τις ανέσεις.

Γιατί δύο και όχι μία, θα είναι η απορρία σας... Θέλει πάρα πολύ να έχει στο πλευρό της την αγαπημένη της κόρη, τη Σοφία. Άλλωστε, όσο περνούν τα χρόνια, δένονται ακόμα περισσότερο. Κατά την εφηβεία της Σοφίας οι δύο γυναίκες δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις, αφού ήταν διαρκώς σε κόντρα. Σήμερα όμως είναι οι καλύτερες φίλες και περνούν πολλές ώρες μαζί.

Η Άννα πάντα έχει στο μυαλό της την Κύπρο, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, και επιθυμία της είναι να ζήσει κάποια στιγμή για πάντα εκεί, κοντά στους γονείς της, την αδερφή της Λία και τους υπόλοιπους συγγενείς. Ακόμα βέβαια θεωρεί πως έχει να προσφέρει πολλά στη μουσική και δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της να μείνει μόνιμα στο νησί της Αφροδίτης. Η Αγία Νάπα είναι μια περιοχή άκρως τουριστική, όπου τους καλοκαιρινούς μήνες σφύζει από τουρίστες και κοσμική ζωή. Ακόμα πιο χαρούμενοι στην απόφασή της να χτίσει πολυτελείς κατοικίες εκεί είναι, φυσικά, οι συγγενείς της, που περιμένουν πώς και πώς τη στιγμή που η super star θα βρίσκεται μόνιμα κοντά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.