BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Εκλογές προέδρου Ν.Δ.

Η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου στη Ν.Δ. συνεχίζεται σε ομαλούς ρυθμούς. Είναι πολύ μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου, δεδομένου ότι μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει τόσοι άνθρωποι όσους περίμεναν να ψηφίσουν γενικά σήμερα. Ο αριθμός είναι μέχρι στιγμής 350.000 ψήφοι.

Ο Κουμουτσάκος ενημέρωσε πώς οι κάλπες θα κλείσουν μόλις ψηφίσει και ο τελευταίος που περιμένει στις ουρές. Ήδη θα έχουν μία παράταση μιας ώρας και βλέπουμε.

Όπως φαίνονται τα πράγματα η εκλογή κρίνεται από τον πρώτο γύρο. Ο Σαμαράς κυμαίνεται από 55% έως 60% η Μπακογιάννη από 35% έως 40% και ο Ψωμιάδης από 3% έως 5%.

Επιβεβαιώνεται για ακόμη μία φορά πώς η Μητσοτακικοί στη Ν.Δ. είναι γύρω στο 40%.

Σε πολλά εκλογικά κέντρα, υπάρχει κοσμοσυρροή ψηφοφόρων, όμως το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στις 10 το πρωί έχει λυθεί πλήρως και πλέον η διαδικασία έχει ομαλούς ρυθμούς.

Στο εκλογικό κέντρο της Καλλιθέας βρέθηκε και ο Χατζηδάκης για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα...Δεν μπορούμε να πούμε ότι καταχειροκροτήθηκε αφού μόνο 10 άτομα τον χειροκρότησαν.

Περίεργο είναι το γεγονός ότι τα 2 ευρώ που δίνει ο κόσμος για να ψηφίσει, δεν φαίνονται πουθενά. Και τί εννοούμε με αυτό?Δεν δίνουν ούτε μία απόδειξη είσπραξης. Σε ένα κουτάκι μπαίνουν και στη συνέχεια πας να ψηφίσεις.

Μικρά προβλήματα αναφέρθηκαν στην Αχαΐα, αφού στο εκλογικό τμήμα Δάφνης του δήμου Παίων δεν ήταν δυνατή, μέχρι και λίγο πριν από τις 10 το πρωί, η σύνδεση με το κεντρικό σύστημα και καταβάλλονταν προσπάθειες για να επιλυθεί το πρόβλημα.
Επίσης στα Λουσικά του δήμου Ωλενίας δεν προσήλθε ο επικεφαλής της εφορευτικής επιτροπής και αντικαταστάθηκε από τον αναπληρωματικό του. Όσον αφορά τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, καταγράφηκαν νωρίς το πρωί κάποιες απουσίες, αλλά στην συνέχεια καλύφθηκαν τα κενά και όλες οι επιτροπές λειτουργούν κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.