BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Το live στριπτίζ του Παπαδάκη!

«Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται» και το αυτό ισχύει και στην τηλεόραση. Για την τηλεθέαση όλα επιτρέπονται. Ακόμη κι ένα πρωινό... στριπτίζ! Όχι ότι μας χάλασε, αφού «Κιμ Μπάσιντζερ» την είδε ο Νίκος Παπαδάκης. Και χωρίς να φανώ ξελιγωμένη, το να βλέπεις τους κοιλιακούς του Παπαδάκη, είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξει η μέρα σου.

Θα παρακαλούσα τον παρουσιαστή την επόμενη φορά που θα μείνει ημίγυμνος, να είναι με το ξεκίνημα της εκπομπής. Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο πρωινό ξύπνημα. Με τους κοιλιακούς του μοντέλου απέναντι σου (έστω και μέσω της τηλεόρασης) ξεχνάς και μοναξιές και μαγκουφιές και τον ένα κοιλιακό του δικού σου. Άσε, που θα ωφελήσει ακόμη περισσότερο την εκπομπή. Ο «Όμορφος κόσμος» τερμάτισε δεύτερος (μετά τους ΚαραμεροΧαριτάτους) κι ενώ το στριπτίζ έγινε στο τέλος. Φαντάσου να γινόταν στο ξεκίνημα.

Δε με νοιάζουν οι ηθικολογίες κάποιων. Το παιδί έβγαλε το πουκάμισο του για να του το σιδερώσει η καλεσμένη. Πού το κακό; Δηλαδή θα ήταν καλύτερο θέαμα να έβγαζε το πουκάμισο και να έμενε με τη λευκή φανέλα του παππού; Μπλιαχ. Εξάλλου, είπαμε και στην τηλεθέαση όλα επιτρέπονται. Χμ. Μάλλον όχι όλα... Ας πούμε απαγορεύεται να ακολουθήσει το παράδειγμα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος τον έβλεπα εγώ, είχε λυσσάξει μέσα του που δεν έκανε εκείνος στριπτίζ.

Επίσης, απαγορεύεται με ισόβιο αποκλεισμό από την τιβί να κάνουν στριπτίζ, οι υπόλοιποι άνδρες της πρωινής, πολύ πρωινής και απογευματινής ζώνης. Ακόμη και ο Σπύρος Χαριτάτος απαγορεύεται να το κάνει. Ας μείνει στα στενά μπλουζάκια που αναδεικνύουν το φούσκωμα του. Όσο για τις κυρίες επιτρέπεται να μιμηθούν τον παπαδάκη όλες. Οι παρουσιάστριες ε; Οι πανελίστριες ας μείνουν ντυμένες. Εννοείται ότι εξαιρείται η Φλορίντα. Η Ελένη και να μην εμφανισθεί με μαγιό, δεν μας πειράζει. Τη βλέπαμε κάθε μέρα το καλοκαίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.