BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Γ. Ραγκούσης: Περικοπές δαπανών



Συνάντηση με το διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, Γ. Προβόπουλο, είχε ο υπουργός Εσωτερικών, Γ. Ραγκούσης, με θέμα συζήτησης την κατάσταση και την πορεία της οικονομίας.

Ο κ. Ραγκούσης, όπως δήλωσε αμέσως μετά τη συνάντηση, ενημέρωσε το διοικητή για τις αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί ή προετοιμάζονται στο κράτος, αλλά και στην Αυτοδιοίκηση. Οι αλλαγές αυτές, είπε ο υπουργός, έχουν άμεση κι απόλυτη σχέση και με την οικονομία και με τη δημοσιονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα, αλλά και με τη μεγάλη ανάγκη των πολιτών να απολαμβάνουν καλύτερες και ποιοτικές υπηρεσίες από το κράτος.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο περικοπών των δαπανών, ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε: «Το κράτος θα δεχτεί μεγάλες περικοπές εκεί που πράγματι πρέπει να γίνουν, όπως σε σπατάλες που ήδη έχουμε περικόψει. Επίσης, θα γίνει και ένας γενικότερος εξορθολογισμός που είναι απολύτως απαραίτητος, για να μπορέσει το κράτος να στηρίξει την οικονομία σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο».

Στη συνέχεια, ο κ. Προβόπουλος είπε πως ο υπουργός τον ενημέρωσε για κάποιες μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες που έχει ήδη πάρει και κάποιες άλλες που θα πραγματοποιηθούν αργότερα και τις χαρακτήρισε σημαντικές για την έξοδο της οικονομίας από τα προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.