BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Θα τα ψάλλουν στους Πολιτικούς



Τα παραδοσιακά κάλαντα της Πρωτοχρονιάς θα ψάλουν σύλλογοι και φορείς, όπως ορίζει το έθιμο, στον πολιτικό κόσμο της χώρας.

Στις 11 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός της χώρας, Γιώργος Παπανδρέου, θα υποδεχτεί ομάδα μαθητών του Διαπολιτισμικού Γυμνασίου Αχαρνών, η οποία θα ψάλλει τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Στις 12 το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς θα ψάλλει στον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, το μουσικοχορευτικό τιμής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων.

Στις 9 το πρωί στον Περισσό τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς θα ψάλλει στην γενική γραμματέα του ΚΚΕ ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Νότιας Ελλάδας και Νήσων.

Στις 10:45 τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑΟΣ), Γιώργο Καρατζαφέρη, θα ψάλλει η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος και στη συνέχεια, στις 11:15 η Παμποντιακή Ομοσπονδία.

Στις 11 τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς θα ψάλλουν στον γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Συνασπισμού Δημήτρη Βίτσα, τα παιδιά Νηπιαγωγείου του Σωματείου Εργαζομένων από τις Φιλιππίνες (KASAPI).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.