BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Αστυνομικός απειλούσε 14χρονο μέσω facebook



Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες βρίσκεται στο επίκεντρο διοικητικής έρευνας ένας αστυνομικός της Τροχαίας Μυτιλήνης, που είχε καταδικαστεί τον περασμένο Φεβρουάριο για ξυλοδαρμό μετανάστη. Αυτή τη φορά κατηγορείται ότι απειλούσε μέσω του… facebook έναν 14χρονο ο οποίος οδηγούσε μοτοποδήλατο χωρίς πινακίδα, προσπαθώντας να τον «συνετίσει»!
Ο αστυνομικός είχε εντοπίσει επανειλημμένα τον 14χρονο μαθητή να οδηγεί χωρίς να διαθέτει δίπλωμα οδήγησης και πινακίδα, αλλά αντί να κινήσει τη νομική διαδικασία εναντίον του, έγινε …φίλος του στο facebook! Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο πατέρας του παιδιού, στις 15 Δεκεμβρίου ο αστυνομικός έστειλε στον μικρό μήνυμα γραμμένο σε «greeklish» και είχαν τον ακόλουθο διάλογο:

Αστυνομικός:«Κοίτα και συμμαζέψου γιατί η υπομονή και τα όρια. Τα στοιχεία σου τα έχω όλα. Αν θες οπότε σε βλέπω να βεβαιώνω πρόστιμα, πες το. Από αύριο, αν σε ξαναδώ χωρίς πινακίδα και εξάτμιση θα κάνω τη δουλειά μου».
14χρονος: «Δεν έχεις το δικαίωμα και εμένα δεν θα με απειλείς το κατάλαβες; Άντε στο διάολο, λίγα με εμένα. Δεν είμαι από τα μωράκια που τα μιλάς και χ…νται και άντε μπράβο»
Aστυνομικός: «Ο.Κ, περίμενε και θα δεις».
Γρηγόρης: «Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταία χα χα χα χα χα χα».
Αστυνομικός: «Θα δούμε ποιος θα είναι αυτός που θα γελάσει...»

Μόλις υποβλήθηκε η μήνυση, η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου μετακίνησε τον αστυνομικό σε άλλη υπηρεσία και διέταξε έρευνα για να διαπιστωθούν οι ευθύνες του στην συγκεκριμένη υπόθεση. Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο συγκεκριμένος αστυνομικός είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση πέντε μηνών με αναστολή, γιατί είχε ξυλοκοπήσει έναν Αλβανό τον Μάρτιο του 2001 σε κέντρο της Μυτιλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.