BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Τι λέει ο Λάτσιος για Ελένη και Καραμεροχαριτάτους

Συνέντευξη στο «Βήμα της Κυριακής» έδωσε ο Γιάννης Λάτσιος, διευθυντής προγράμματος ΑΝΤ1 και σύζυγος Ελένης Μενεγάκη. και ο άνθρωπος που πήρε το ρίσκο να κόψει τον «Πρωινό καφέ» και να τοποθετήσει τους ΚαραμεροΧαριτάτους. Ο Λάτσιος έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε για όλους (Από την σύζυγό του μέχρι την πεντάδα του Mega και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου), είπε τη γνώμη του για τις τηλεθεάσεις και τη μανία με τα νούμερα που έχουν τα μεσημεριανά και στήριξε την Ελένη στην επίθεση που δέχεται φέτος.

Ειδικά στο σημείο αυτό, αν δεν ήξερες ότι είναι διευθυντής στον ΑΝΤ1, θα έλεγες ότι είναι... προϊστάμενος της Μενεγάκη. θα μου πεις είναι σύζυγος. Συμφωνώ. Όπως συμφωνώ ότι η κρεβατομουρμούρα είναι άτιμο πράγμα. Αλλά με το μπαρδόν, ένιωσα τα μάλα μπερδεμένη διαβάζοντας τη συνέντευξη και παρατηρώντας μία απαξίωση ως προς τα νούμερα τηλεθέασης γενικότερα. Για να καταλάβεις τι εννοώ. Στην ερώτηση αν δίνει βάρος στα νούμερα και αν τον ενοχλεί η νουμερολογία, ο κύριος Λάτσιος απαντά:

"Διαφωνώ με τη λογική που έχει περάσει πια από την ατζέντα των μεσημεριανών εκπομπών της τηλεόρασης από ανθρώπους που κυριολεκτικά είναι άσχετοι από νούμερα και λένε πράγματα που ούτε καν περνάνε από το μυαλό των επαγγελματιών. Αυτοί που διαβάζουν τα νούμερα θα δουν ότι υπάρχει περιθώριο λάθος +/-3%. Βλέπεις λοιπόν σε αυτές τις εκπομπές να γίνονται αναλύσεις σε διαφορές 0,2%. Καταλαβαίνετε πόσο παράλογο είναι αυτό. Δεν αντιλαμβάνομαι την τρέλα για την πρωτιά όσον αφορά τον τηλεθεατή. Για μένα που είμαι επαγγελματίας με απασχολεί λόγω εσόδων και λόγω βιωσιμότητας των προγραμμάτων».

Να συμφωνήσω μαζί του, αλλά αυτή η «τρέλα» και η ανάλυση ακόμη και μίας διαφοράς 0,2% γίνεται κυρίως για την πρωινή ζώνη, όπου η σύζυγός του «βασιλεύει» εδώ και χρόνια. Και η νουμερολογία δεν είναι φετινό προϊόν, αλλά των τελευταίων χρόνων. Εξάλλου, αυτοί οι «άσχετοι» άνθρωποι έχουν μπει στο τριπάκι των καναλιών, που αυτά πρώτα δίνουν σημασία σε νούμερα κι έχουν κάνει την AGB πότε σημαία, πότε φόβητρο και μεγάλο εχθρό. Μήπως, τα κανάλια δεν ήταν αυτά που «εφηύραν» τα νεανικά κοινά τηλεθεατών 15 -44 ετών; Στο τριπάκι της τηλεθέασης έχει μπει πλέον και ο τηλεθεατής και μπορεί να μην τον ενδιαφέρει επαγγελματικά, για εκείνον είναι το καλύτερο κουτσομπολιό ότι οι ΚαραμεροΧαριτάτοι περνάνε την Μενεγάκη, ακόμη και με 10 μονάδες διαφορά.

Ο κύριος Λάτσιος μίλησε, όμως, και για την σύζυγο του καθώς και την επίθεση που δέχεται φέτος από πολλούς, αλλά και τις δηλώσεις της ίδιας περί «ενορχηστρωμένης επίθεσης». Είπε, λοιπόν, ότι με μεγάλη ευκολία γίνονται αφορισμοί και χαρακτηρισμοί, που ο ίδιος δεν τους καταλαβαίνει. Βέβαια, δεν μπορεί να αποδείξει ότι όλα είναι μία συντονισμένη επίθεση. Αναφέρει, δε, ότι κάτι ανάλογο συνέβαινε και με τον Γρηγόρη Αναούτογλου. Κι άδικο δεν έχει, διότι εκείνοι που τα έχωναν στον Γρηγόρη, είναι εκείνοι που τώρα τον αναπολούν και περιμένουν την επιστροφή του στην τηλεόραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.