BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ

Το πρώτο ντέρμπυ της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα διεξάγεται σήμερα (19:00, Novasport 1) με την ΑΕΚ να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ, ο οποίος προέρχεται από το εντυπωσιακό 4-1 στο ντέρμπι με την Αρη. Οι εξελίξεις στα διοικητικά της Ενωσης φαίνεται πως θα έχουν θετική κατάληξη, δεδομένο που ίσως αφυπνίσει τους παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον αγώνα με τον «δικέφαλο του βορρά» που θέλει αποτέλεσμα για να παραμείνει στα «υψηλά πατώματα» της βαθμολογίας και σε θέση ισχύος για την ευρωπαϊκή έξοδο.

Ωστόσο, το ντέρμπι που θα διεξαχθεί αύριο (18:30-ΝΕΤ) στο γήπεδο «Γεώργιος Καραισκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, δεσπόζει στο πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν για ακόμη μία αναμέτρηση χωρίς τους Τοροσίδη και Ντιόγκο, όμως ο Ζίκο μπορεί να υπολογίζει στον Γκαλέτι που αποθεραπεύθηκε και πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Από την πλευρά του, ο Χενκ Τεν Κάτε προβληματίζεται για την συμμετοχή του Γιώργου Καραγκούνη που ταλαιπωρείται από τον ιό της νέας γρίπης και η παρουσία του στο Φάληρο είναι αμφίβολη. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται την νίκη για να περάσει επικεφαλής στην βαθμολογία, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει την «πολυτέλεια» να παίξει για δύο αποτελέσματα, προκειμένου να διατηρήσει την διαφορά που έχει από τον «αιώνιο» αντίπαλο του.

Ακόμη, η Καβάλα που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, δοκιμάζεται στην έδρα της Λάρισας σε μία ανοικτή αναμέτρηση, ενώ κάτι ανάλογο, ισχύει και για τον αγώνα του Αρη που θα υποδεχθεί τον εξαιρετικά φορμαρισμένο Πανιώνιο.

Τέλος, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη, Ηρακλής-Εργοτέλης, Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικός-Λεβαδειακός, με τους γηπεδούχους να διατηρούν ελαφρύ προβάδισμα λόγω έδρας.

Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:

Σάββατο 28 Νοεμβρίου


====================


16:45 Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη NOVA


16:45 Ηρακλής-Εργοτέλης ΣΚΑΪ


19:00 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ NOVA


Κυριακή 29 Νοεμβρίου


====================


14:30 Λάρισα-Καβάλα NOVA


14:30 Πανθρακικός-Λεβαδειακός NOVA


16:45 Αρης-Πανιώνιος NOVA


18:30 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ΝΕΤ


19:00 Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα NOVA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.