BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Ροκ Σταρ της χρονιάς στην Ιταλία... ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ροκ σταρ της χρονιάς για το 2009 ανακηρύσσει τον Silvio Berlusconi η ιταλική έκδοση του μουσικού περιοδικού Rolling Stone, αποδίδοντάς του εύσημα (!) για τον τρόπο ζωής του. «Ο όρος "rock and roll" μοιάζει απλουστευτικός για τον Καβαλιέρε», δήλωσε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού, Carlo Antonelli. Το πορτρέτο του Μπερλουσκόνι σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το τεύχος Δεκεμβρίου του Ιταλικού Rolling Stone από τον Shepard Fairey, τον καλλιτέχνη δρόμου που υπέγραψε το διάσημο μπλε, κόκκινο και άσπρο πορτρέτο του Barack Obama για τη νικηφόρα προεκλογική του εκστρατεία.
Ο Silvio Berlusconi εξακολουθεί μέχρι σήμερα να ηχογραφεί ναπολιτάνικα τραγούδια, αλλά δεν επελέγη για τις... μουσικές του επιδόσεις από το Rolling Stone. «Ο Rod Stewart, ο Brian Jones και ο Keith Richards είναι σχολιαρόπαιδα σε σύγκριση με τον Μπερλουσκόνι», ανέφερε ο Antonelli, θυμίζοντας ότι οι συγκεκριμένοι ροκ σταρ έχουν επιδείξει συμπεριφορές και υπερβολές σε ερωτικά θέματα ή σε κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών, που έχουν γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδα στον Τύπο.

«Η Neverland του Michael Jackson είναι το μικρό σπίτι στο λιβάδι σε σύγκριση με τη Βίλα Τσερτόζα», προχώρησε ένα βήμα παραπέρα ο Antonelli, συγκρίνοντας το παραμυθένιο ράντσο του βασιλιά της ποπ με τη μεγάλη βίλα του Ιταλού πρωθυπουργού στη Σαρδηνία! Είναι εκεί όπου δεκάδες νεαρές γυναίκες πληρώθηκαν για να παραβρεθούν στα πάρτι του Ιταλού πρωθυπουργού, αλλά και στην κατοικία του στη Ρώμη, το Παλάτσο Γκρατσιόλι, ενώ είναι γνωστά τα όσα έχει καταγγείλει και η Patrizia D'Addario, η οποία περιγράφει με πικάντικες λεπτομέρειες στην αυτοβιογραφία της τη βραδιά που πέρασε με τον Καβαλιέρε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.