BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Αλιμπέρτη - Πάριος: Περνάνε πολλές ώρες μαζί

Αναμφισβήτητα ο ένας δεν θα βγει ποτέ από τη ζωή του άλλου. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα περνάνε όλο και πιο πολλές ώρες μαζί, αφού μόνοι και οι δύο φαίνεται πως έχουν μείνει δυο πολύ καλοί φίλοι, με τους γιους τους να τους ενώνουν για πάντα.

Αυτό επιβεβαιώνεται από τις συχνές επισκέψεις του Γιάννη Πάριου στο σπίτι της Σοφίας Αλιμπέρτη, με πιο πρόσφατη εκείνη πριν από λίγες μέρες στο πάρτι γενεθλίων που διοργανώθηκε για το μικρό γιο τους, τον Νικόλα.

Κοινή εμφάνιση, επίσης, πραγματοποίησαν και στο γάμο του παιδιού της γυναίκας που καθαρίζει το σπίτι της Σοφίας, με τον Γιάννη Πάριο μάλιστα να τραβάει την προσοχή και τα βλέμματα όλων χορεύοντας νησιώτικα.

Φυσικά και η ηθοποιός-παρουσιάστρια έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα του τραγουδιστή στο νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανίζεται φέτος.

Το πρώην ζευγάρι έχει βρει τον τρόπο να διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και μετά το χωρισμό του και στηρίζει ο ένας τον άλλο. Και μπορεί το γεγονός αυτό να έχει κάνει πολλούς να μιλάνε για πιθανή επανασύνδεση, κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει και το μόνο που κάνουν στο άκουσμα αυτής της φήμης είναι να χαμογελούν με νόημα, αφού εκείνοι γνωρίζουν πως η σχέση τους πλέον έχει περάσει σε άλλο επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.