BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

"Μάχη της Αθήνας" στη ΝΔ

Δυο 24ωρα πριν από την ψηφοφορία για την ανάδειξη προέδρου στη Ν.Δ. και όπως όλα δείχνουν η πόλωση έχει χτυπήσει κόκκινο και στα στρατόπεδα των δύο επικρατέστερων υποψηφίων έχουν βγεί τα μαχαίρια. Μια νέα δημοσκόπηση, της PUBLIC ISSUE, δείχνει την αναμέτρηση της Κυριακής να εξελίσσεται σε θρίλερ, αλλά προς το παρόν τα επιτελεία της Ντόρας Μπακογιάννη και του Αντώνη Σαμαρά ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μάχη της Αθήνας που θα δοθεί απόψε στην Πλατεία Κοτζιά και στο Ζάππειο.

Στα άκρα η πόλωση δύο μέρες πριν από τις εκλογές στη Ν.Δ

Στα άκρα φτάνει, δύο μόλις εικοσιτετράωρα πριν την εκλογική διαδικασία η πόλωση στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας με τους υποψηφίους να ανταλλάσσουν αιχμές αναφορικά με την καταλληλότητά τους για την ηγεσία του κόμματος.

Την ώρα που τα στελέχη του κόμματος συντάσσονται με τον ένα ή τον άλλο υποψήφιο για την προεδρεία της Ν.Δ, μία ακόμη δημοσκόπηση της PUBLIC ISSUE, δείχνει την αναμέτρηση της Κυριακής, να εξελίσσεται σε θρίλερ.

Προς το παρόν, πάντως, τα επιτελεία της Ντόρας Μπακογιάννη και του Αντώνη Σαμαρά, ετοιμάζονται πυρετωδώς για την αναμέτρηση της Αθήνας, που θα δοθεί απόψε, στην Πλατεία Κοτζιά και στο Ζάππειο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που διενήργησε η PUBLIK ISSUE για την εφημερίδα "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ", ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει ποσοστό 41,5% των προτιμήσεων όσων θα πάνε σίγουρα να ψηφίσουν, η Ντόρα Μπακογιάννη λαμβάνει το 41% και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης το 14%. Μέλη της Ν.Δ. και όσοι θα γραφτούν μέλη απαντούν σε ποσοστό 42,5 υπέρ Ντόρας Μπακογιάννη 42 ο Αντώνης Σαμαράς και 11 ο Π Ψωμιάδης

Στον Δεύτερο γύρο 47% συγκεντρώνει ο Αντώνη Σαμαράς και το 44,5% η Ντόρα Μπακογιάννη

Μία ακόμη δημοσκόπηση που έγινε από την εταιρεία ΡΑΣΣ για την ιστοσελίδα zoomnews δείχνει ισοπαλία μεταξύ Σαμαρά και Μπακογιάννη. Συγκεντρώνουν και οι δύο από 44,2% με τον κ. Ψωμιάδη να παίρνει 8,3%. Στο δεύτερο γύρο ο κ. Σαμαράς συγκεντρώνει 46,7% και η κ. Μπακογιάννη 45,8%.

Όσον αφορά στην στήριξη των στελεχών του κόμματος προς τους υποψηφίους, στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρα τάχθηκε ο βουλευτής Άρτας Κώστας Παπασιόζος ενώ από την πλευρά της Ντόρας Μπακογιάννη ανακοινώθηκαν τα ονόματα 46 πρώην βουλευτών που στηρίζουν την υποψηφιότητα της ανάμεσά τους ο Ξενοφών Βεργίνης ο Θόδωρος Αναγνωστόπουλος και Κωνσταντίνος Γιατράκος Επίσης 11 από τους 18 εκπροσώπους της ΔΑΚΕ σε ΓΣΣΕ και ΑΔΕΔΥ πήγαν στο στρατόπεδο της Ντόρας Μπακογιάννη. Η υποψήφια για την αρχηγία στην Ν.Δ. παραβρέθηκε χθες το βράδυ σε εκδήλωση που διοργάνωσε η νεολαία της Ν.Δ.


« Αν ψηφίσουμε πάρα πολλοί θα έχουμε αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά από την πρώτη Κυριακή», τόνισε μιλώντας στην ΝΕΤ ο Βασίλης Μιχαλιλιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.