BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Η Τζένιφερ Λόπεζ στην Αθήνα

Eνα χρόνο περίπου μετά την επίσκεψη της JLo και του συζύγου της, Μαρκ Άντονι, στην Αθήνα το διάσημο ζευγάρι θα βρεθεί πάλι στη χώρα μας. Ο λόγος του ταξιδιού τους αυτή τη φορά είναι η εμφάνιση του Άντονι στο πλαίσιο του τριήμερου «Τοdo Latino Salsa Festival», που θα διεξαχθεί 27-29 Νοεμβρίου 2009 στο Δέλτα Φαλήρου. Ο γνωστός καλλιτέχνης θα δώσει μια μοναδική συναυλία την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do).

Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, θα έρθουν μία ημέρα πριν από την εμφάνιση του Μαρκ στην πρωτεύουσα και θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο «King George», καθώς επέλεξαν να μείνουν στην ίδια σουίτα όπου είχε μείνει η Μαντόνα. Ο Μεξ και η Έμ, τα δίδυμα παιδιά του ζεύγους, δεν προβλέπεται να παρακολουθήσουν αυτή τη συναυλία του μπαμπά τους και θα μείνουν με την νταντά τους στην Αμερική.

Κάτοχος πολλών βραβείων και διακρίσεων, δημιουργός εμπορικών άλμπουμ με πωλήσεις άνω των 10.000.000 και πρωταγωνιστής σε ενδιαφέρουσες ταινίες, ο Μαρκ Άντονι είναι τόσο διάσημος όσο και η σύζυγός του, την οποία, όπως λέει, θαυμάζει, «έστω κι αν τον τελευταίο καιρό έχουν αλλάξει κάπως οι καμπύλες της»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.