BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Τελικά, τι συμβαίνει με Ζώη - Σεϊταρίδη;

Αυτή την εβδομάδα, ο Γιώργος Σεϊταρίδης και η Αποστολία Ζώη χώρισαν, παντρεύτηκαν και πήραν διαζύγιο! Ντόινγκ.

Στο ένα περιοδικό, το ζευγάρι χώρισε πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και η Ζώη που είχε αφήσει στην άκρη το τραγούδι, λόγω έρωτα, επιστρέφει σε αυτό δριμύτερη.

Στο άλλο περιοδικό, το ζευγάρι όχι μόνο χωρίζει, αλλά είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ κι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Μόνο, που επιθυμεί να το κάνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εξάλλου, όλους αυτούς τους μήνες που είναι μαζί, κανείς δεν τους έχει πετύχει μαζί. Βρε μπας και τους έχουν απαγάγει εξωγήινοι; Πού έχουν εξαφανισθεί; Ωχ, βάζω ιδέες, διότι μόνο αυτό δεν διάβασα στα περιοδικά.

Ένα τρίτο αγαπημένε μου (κι αυτό που μου έκανε τη ζημιά) έγραφε ότι Ζώη και Σεϊταρίδης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, μυστικά. Ωραία μέχρι εδώ. Ο γάμος τους έγινε πριν δύο εβδομάδες. Ακόμη πιο ωραία, διότι μέχρι σήμερα κανείς δεν το έχει πάρει μυρουδιά. Αλλά, άκου το καλύτερο αγαπημένε μου... Το ζευγάρι ήδη έχει πάει σε δικηγόρο για την έκδοση διαζυγίου. Πότε πρόλαβαν να τα φτιάξουν, να παντρευτούν και να χωρίσουν τόσο σύντομα, άγνωσται αι βουλαί του συντάκτη. Α, για ποιο λόγο χωρίζουν με το που παντρεύτηκαν; Καβγάδες, γκρίνιες, ασυμφωνία χαρακτήρων, που (κατά τον συντάκτη) βγήκαν στην επιφάνεια με τον γάμο. Α ρε τι κάνει ένα στεφάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.