BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

ΠΑΟΚ: Πανέτοιμος για τη νίκη

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ ήταν μέσα στη μάχη του τίτλου οκτώ αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, οπότε λογικό και αναμενόμενο ήταν να εξαφανιστούν εν ριπή οφθαλμού τα εισιτήρια του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.


Ο Πάμπλο Γκαρσία.

Εφόσον ο δικέφαλος του Βορρά νικήσει τους «πράσινους» θα πλησιάσει στους δύο βαθμούς την πρώτη θέση και η κατάμεστη Τούμπα θα είναι ένα από τα μεγάλα του όπλα…

Τα εισιτήρια του αγώνα κυκλοφόρησαν χθες το πρωί και μέσα σε τέσσερις ώρες είχαν γίνει καπνός! Να θυμίσουμε, βέβαια, ότι ο ΠΑΟΚ έχει και 21.000 κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οπότε τα απλά εισιτήρια που βγήκαν χθες στα ταμεία δεν ήταν και πάρα πολλά (περίπου 7.000), αλλά και περισσότερα να ήταν δεν θα μπορούσαν να καλύψουν την τεράστια ζήτηση που υπάρχει για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ συμμετέχει από χθες και ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος επέστρεψε από την Ουρουγουάη, όπου είχε πάει για την κηδεία της μητέρας του. «Αυτό το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν το χάνω με τίποτα», δήλωσε ο Γκαρσία και φυσικά ο Φερνάντο Σάντος τον υπολογίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.