BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Έξαλλη με τις φωτογραφίες της η Μενεγάκη!


«Εκεί, που καίγομαι πολύ, στης AGB το μπουγιουρντί θέλω να νιώσω το φιλί. Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά για να ανέβουνε τα νούμερα ψηλά». Και να που αυτό βγήκε αληθινό και η Ελένη Μενεγάκη μετά από μέρες επέστρεψε στη δεύτερη θέση. Η ιδιαίτερη γυμναστική που έκανε την Τρίτη με φόρεμα και μία καυτή γυμνάστρια πάνω στο κρεβάτι, απέδωσε καρπούς και τα νούμερα ανέβηκαν. Κι αν η Ελένη ανέβαζε κι άλλο ψηλά τα πόδια της, μπορεί και να έπιανε κορυφή. Τι να σου πω αγαπημένε μου, όλοι κοιτάζουμε ξανά και ξανά το βίντεο με την γυμναστική και δεν μπορούμε να χωνέψουμε ότι είναι η Ελένη σε αυτό.


Αλλά τι να κάνεις. Έτσι είναι η τηλεόραση και όπως τραγουδούσε η Τζούλια Αλεξανδράτου «στόχος είναι τα λεφτά», εδώ «στόχος είναι τα νούμερα». Και άμα τόσα χρόνια έχεις μάθει σε αυτά, κάτι πρέπει να κάνεις για να τα κερδίσεις πίσω. Ωστόσο, η Ελένη το πρωί της Τετάρτης ήταν εκνευρισμένη. Και όχι δεν ήταν λόγω των όσων της έσουραν οι περισσότεροι για τις γυμναστικές της επιδόσεις. Ήταν επειδή ακόμη μία φορά είδε τον εαυτό της να φιγουράρει σε παπαράτσι φωτογραφία, ενώ εκείνη έκανε τα ψώνια της.

Έξω φρενών έγινε η Ελένη, γιατί σου λέει βαρέθηκα εγώ κάθε εβδομάδα να με βλέπω εξώφυλλο, πόσο μάλιστα ο κόσμος. Και άδικο δεν έχει. Εξάλλου, όλοι λέμε κάθε λίγο και λιγάκι «όχι άλλο κάρβουνοοοοο». Από το καλοκαίρι δεν αντέχουμε να βλέπουμε άλλη Ελένη (και Δέσποινα Βανδή, έτσι; Αυτή να δούμε πότε θα διαμαρτυρηθεί) και όλοι λέμε ότι δεν της κάνει καλό. Και ίσως έχει επηρεάσει τα φετινά της νούμερα. Τώρα, το βλέπει και η ίδια. Κι έστω καθυστερημένα, διαμαρτύρεται. Αλλά αντί να το κάνει τηλεοπτικά και να καλεί τον κόσμο να μην αγοράζει περιοδικό όταν την βλέπει, ας πάρει τηλέφωνο (τον κουμπάρο της, ας πούμε, που αυτή την εβδομάδα έχει φωτογραφίες της από την «ώρα για δώρα») και να πει τα παράπονά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.