BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Κλήρωση… όπως το Μουντιάλ ‘94 για την Εθνική Ελλάδας

Στον δεύτερο όμιλο κληρώθηκε η Εθνική ομάδα στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής (11/6/2010-11/7/2010). Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα έχει αντιπάλους την Αργεντινή, την Νιγηρία τις οποίες είχε αντιμετωπίσει και στην παρθενική του εμφάνιση σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1994 και την Ν. Κορέα. Το πρώτο παιχνίδι της εθνικής θα γίνει μία ημέρα μετά την έναρξη της διοργάνωσης, στις 12 Ιουνίου με αντίπαλο την Ν. Κορέα. Στη συνέχεια η εθνική θα αντιμετωπίσει την Νιγηρία στο Μπλούμφοντεϊν στις 17 Ιουνίου και ολοκληρώνει την Α΄ φάση με αντίπαλο την Αργεντινή στο Πολοκουάνε στις 22/6

Οι οκτώ όμιλοι της τελικής φάσης του Μουντιάλ 2010, όπως προέκυψαν από την κλήρωση που έγινε σήμερα στο Κέιπ Τάουν, είναι:
1ος Όμιλος
1. Νότια Αφρική
2. Μεξικό
3. Ουρουγουάη
4. Γαλλία

2ος Όμιλος
1. Αργεντινή
2. Νιγηρία
3. Νότια Κορέα
4. ΕΛΛΑΔΑ

3ος Όμιλος
1. Αγγλία
2. ΗΠΑ
3. Αλγερία
4. Σλοβενία

4ος Όμιλος
1. Γερμανία
2. Αυστραλία
3. Σερβία
4. Γκάνα

5ος Όμιλος
1. Ολλανδία
2. Δανία
3. Ιαπωνία
4. Καμερούν

6ος Όμιλος
1. Ιταλία
2. Παραγουάη
3. Νέα Ζηλανδία
4. Σλοβακία

7ος Όμιλος
1. Βραζιλία
2. Βόρεια Κορέα
3. Ακτή Ελεφαντοστού
4. Πορτογαλία

8ος Όμιλος
1. Ισπανία
2. Ελβετία
3. Ονδούρα
4. Χιλή

Το εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης θα γίνει στις 11 Ιουνίου στις 17:30 όπου η διοργανώτρια Ν. Αφρική θα αντιμετωπίσει το Μεξικό.

Ρεχάγκελ: «Τίποτα δεν είναι απίθανο»

Αμέσως μετά την κλήρωση για την τελική φάση του Μουντιάλ 2010, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Οτο Ρεχάγκελ δήλωσε: «Έχουν περάσει πολλά χρόνια από το 1994, δεν έχουμε σχέση με εκείνη την ομάδα. Έχουμε μισό χρόνο στη διάθεσή μας να προετοιμαστούμε. Το σημαντικό είναι οι παίκτες μας να είναι υγιείς. Τίποτα δεν είναι απίθανο. Στον όμιλο το απόλυτο φαβορί είναι η Αργεντινή. Στο πρώτο παιχνίδι με την Κορέα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε, η Νιγηρία παίζει εδώ στην Αφρική και δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε. Μπορεί η Ελλάδα να παρουσιαστεί καλή και να περάσει ένα γύρο. Θα τα δούμε όλα αυτά. Χαιρόμαστε που την τελευταία στιγμή μπορέσαμε να προκριθούμε. Και οι παίκτες χαίρονται, γιατί η Ελλάδα δεν είναι κάθε φορά στα τελικά και είμαι σίγουρος πως όταν θα έρθουν εδώ θα τα δώσουν όλα. Τώρα η Ελλάδα θα βρίσκεται στο κέντρο όλου του κόσμου«.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.