BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Νέα γκέλα του Ολυμπιακού στα Γιάννενα

Άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς «πέταξε» ο Ολυμπιακός καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2με τον ΠΑΣ Γιάννινα αν και οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 2-0 (23′ Ζεβλάκοφ, 80′ Μήτρογλου), ισοφαρίστηκαν στο 90′ από τον Μπακαγιόκο, κι ενώ προηγουμένως είχε μειώσει στο 83′ ο Τζάνης. Μόλις στο 3′ ο Ολυμπιακός έφτασε μια «ανάσα» από το γκολ, όταν ο Στολτίδης δεν κατόρθωσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από αναταραχή στην αντίπαλη άμυνα.





Οι γηπεδούχοι «απάντησαν» με δύο κεφαλιές των Σαϊτιώτη (5′) και Μαϊστόροβιτς (7′), που ανησύχησαν τον Νικοπολίδη καθώς και στις δύο περιπτώσεις ο διεθνής τερματοφύλακας είδε τη μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του. Αφού οι «ερυθρόλευκοι» αντιπαρήλθαν επιτυχώς την πίεση που άσκησαν οι παίκτες του ΠΑΣ, στο 23ο λεπτό έκαναν το 0-1 με κεφαλιά του Ζεβλάκοφ σε φάουλ του Ζαϊρί. Στο 32′ ο Όσκαρ έχασε μεγάλη ευκαιρία από πολύ κοντά και από θέση πλάγια αριστερά, σουτάροντας ελάχιστα άουτ από λάθος του Ντάσιου. Στο 34΄’ ο Γκαλίτσιος σέντραρε από δεξιά και ο Ντουντού έπιασε εν κινήσει γυριστό σουτ στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ελευθερόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έχασαν καλή ευκαιρία με τον Κανακούδη στο 46′ (σουτ άουτ) και με τον Τζάνη στο 56′ (κεφαλιά άουτ). Στο 80′ ο Μήτρογλου αξιοποίησε την ωραία πάσα του Όσκαρ πλασάροντας εύστοχα με το αριστερό για το 0-2 (δεν ήταν οφ σάιντ), αλλά έκτοτε άρχισαν τα «μαγικά»… Οι παίκτες του Ζίκο, που και σήμερα άργησε να «φρεσκάρει» την ομάδα του επαναπαύτηκαν και στο 83′ ο Τζάνης μείωσε με ωραίο σουτ από περίπου 25 μέτρα 2-1.

Το… «σκοτσέζικο ντους» για τον Ολυμπιακό συντελέστηκε στο 90′, όταν ο Μπακαγιόκο ισοφάρισε σε 2-2 με κεφαλιά, σε φάση όπου και πάλι η άμυνα αδράνησε ενώ η μπάλα πέρασε κάτω από την αγκαλιά του Νικοπολίδη.
Κίτρινες: Ντιμπαλά, Κώτσιος, Κανακούδης – Μαρέσκα, Ντομί, Γ. Παπαδόπουλος, Μήτρογλου, Μπράβο
Διαιτητής: Γ. Δαλούκας (Θεσσαλίας)
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιώργος Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Ντάσιος, Κώτσιος, Κανακούδης (82΄ Μπουχάν), Μενδρινός, Σαϊτιώτης, Μπαλάφας, Μαϊστόροβιτς (67΄ Κοντογουλίδης), Τζάνης, Ντιμπαλά (77΄ Μπακαγιόκο), Σκαρντουέλι.
Ολυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Στολτίδης (74΄ Γ. Παπαδόπουλος), Όσκαρ (82΄ Ντομί), Ζαϊρί, Ζεβλάκοφ, Μπράβο, Ντουντού, Μήτρογλου, Μαρέσκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.