BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Μουστάκι: Το απόλυτο... αντρικό αξεσουάρ



Aλλοι το τόλμησαν για τις ανάγκες ενός ρόλου και άλλοι το έχουν ως σήμα κατατεθέν. Μπορεί για κάποιους να φαίνεται παλιομοδίτικο, παραμένει όμως διαχρονικά το απόλυτο στοιχείο ανδρισμού. Το αιώνιο σύμβολο της αρρενωπότητας, το μουστάκι, κρατιέται ακόμα και σήμερα στο ύψος του και στο πρόσωπο κάποιων πολύ διάσημων αντρών που επιμένουν... λαϊκά.

Γιώργος Παπανδρέου
Το πέρασμα του χρόνου άφησε αλώβητο το μουστάκι του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, αποδεικνύοντας ότι δεν επρόκειτο για κάποιο επικοινωνιακό τρικ. Το μόνο που άλλαξε στην πορεία ήταν το χρώμα του, που από μαύρο έγινε πια γκρίζο. Κι αν οι καιροί θέλουν οι άνθρωποι να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις της εποχής, εκείνος επιλέγει να παραμένει αυθεντικός, διατηρώντας ακόμη και σήμερα, παρά τις αυξημένες του υποχρεώσεις, τόσο το ίδιο look όσο και τις αθλητικές δραστηριότητές του.



Χρήστος Βασιλόπουλος
Ίσως και ο ίδιος να μην μπορούσε να φανταστεί πριν από μερικά χρόνια ότι σήμερα θα πόζαρε στις πρώτες θέσεις των πιο σέξι Ελλήνων. Τα περιττά κιλά έφυγαν και σήμερα έχει γυμνασμένους κοιλιακούς, τονισμένους δικέφαλους και γραμμωμένους τρικέφαλους, τατουάζ σε απόκρυφα σημεία και μπορεί να ποζάρει χωρίς τα απολύτως απαραίτητα για τις σελίδες των περιοδικών. Ο ηθοποιός για τις ανάγκες του ρόλου του στο «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο» καθιέρωσε το μουστάκι, το οποίο, όπως ο ίδιος έλεγε στις συνεντεύξεις του, του άρεσε πολύ και του έδινε άλλον αέρα. Όταν όμως πήρε την απόφαση να πιάσει το ξυράφι, την πήρε για τα καλά και, εκτός του ότι αφαίρεσε το μουστάκι, συνέχισε και στα μαλλιά και εμφανίστηκε με ξυρισμένο το κεφάλι του.



Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης
Για τις ανάγκες του ρόλου του πολυσυζητημένου Γιούγκερμαν ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης άφησε μουστάκι. Αυτή τη σημαντική αλλαγή στην εμφάνισή του τη διατήρησε για αρκετό διάστημα μετά το τέλος των γυρισμάτων της σειράς, που δεν είχε τελικά την αναμενόμενη ανταπόκριση από το ελληνικό κοινό, παρόλο που επρόκειτο για μία από τις ακριβότερες παραγωγές στα χρονικά της ιδιωτικής τηλεόρασης. Το μουστάκι του, όχι μόνο δεν μείωσε τη γοητεία του, αλλά την ενίσχυσε κιόλας. Ο Κωνσταντίνος, με ή χωρίς μουστάκι, παραμένει ένας από τους πιο γοητευτικούς Έλληνες ηθοποιούς.


Σταύρος Ζαλμάς
Με ή χωρίς μουστάκι το ίδιο μας αρέσει ο γνωστός ηθοποιός, που παραμένει γοητευτικός είτε χρησιμοποιώντας συχνά το ξυράφι είτε χωρίς αυτό. Μας αρέσει γιατί αναβλύζει τη γοητεία της αμαρτίας, που μπορεί ακόμα και να είναι μια εικόνα που έχει καρφωθεί στο γυναικείο μυαλό από τους ρόλους του, αλλά αυτό δεν έχει και τόσο σημασία. Παρ’ όλα αυτά, είναι τόσο άρτια δεμένο με τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, που δεν γίνεται αντιληπτό. Πρόκειται από τις περιπτώσεις που μπορείς να πεις με σιγουριά: «Του πάει!». Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτός ο άντρας ξέρει ότι οι γυναίκες δεν ασχολούνται με... τρίχες, αλλά με τα βλέμματα που έχουν κάτι να πούνε.



Παύλος Τσίμας
Η δημοσιογραφική εγκυρότητά του είναι αναμφισβήτητη. Ο γνωστός δημοσιογράφος αποτελεί σταθερή αξία στο χώρο της τηλεοπτικής και όχι μόνο ενημέρωσης εδώ και χρόνια. Στη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας δεν θυσίασε ποτέ το στυλ του και τις απόψεις του στο βωμό της όποιας επιτυχίας και από τη στιγμή που βρήκε το στυλ του στο μουστάκι δεν το εγκατέλειψε ποτέ.


Γιώργος Παπαδάκης
Εδώ και δύο σχεδόν δεκαετίες δίνει τη μάχη της πρωινής ενημέρωσης, την οποία έχει καταφέρει να κερδίσει με την αγάπη των τηλεθεατών. Το μουστάκι του γκρίζαρε με το πέρασμα του χρόνου, αλλά παρέμεινε στη θέση του, για να θυμίζει σε όλους ότι ο γνωστός δημοσιογράφος δεν έπεσε ποτέ στην παγίδα του star system, που απαιτεί άλλα πράγματα από τους άντρες. Τη δοκιμή την έκανε πριν από 5 χρόνια, ξεκινώντας το «Καλημέρα Ελλάδα» χωρίς το σήμα κατατεθέν του παρουσιαστή, αλλά άμεσα επανήλθε στην κλασική του εικόνα! Συνεχίζει να κυκλοφορεί με μια μηχανή μικρού κυβισμού, κοιμάται πολύ νωρίς το βράδυ, δεν συχνάζει σε κοσμικά events και είναι της άποψης πως όλα είναι πιθανά, αν υπάρχει καλή διάθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.