BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Ο Αλκέτ Ριζάι και οι συνεργοί του προφυλακίστηκαν

Ο Αλκέτ Ριζάι και οι συνεργοί του μετά τις απολογίες τους ενώπιον του 13ου Τακτικού Ανακριτή, κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Ο κακοποιός μαζί με τη σύντροφο του Ασπασία Μητροπία, το ζευγάρι των Αλβανών που συνελήφθη μαζί τους στο σπίτι, το οποίο διέμεναν στο Άνω Σούλι Γραμματικού και το Χρύσανθο Αναγνωστόπουλο, ο οποίος φέρεται να είχε παραχωρήσει τη τεθωρακισμένη Mercedes στο Ριζάι, τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και επτά πλημμελήματα

Ο Ριζάι αποδέχτηκε τις κατηγορίες στον ανακριτή που αφορούν την απόδραση με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με το Βασίλη Παλαιοκώστα και την κατοχή όπλων για την ασφάλεια του, αλλά αρνήθηκε την κατηγορία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Επίσης, τόνισε ότι η σύντροφος του καθώς και οι άλλοι συγκατηγορούμενοι του, δεν έχουν σχέση με τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Από την πλευρά της, η Ασπασία Μητροπία επικαλέστηκε στον ανακριτή το δικαίωμα σιωπής που της δίνει ο νόμος και επιφυλάχθηκε να απολογηθεί στο μέλλον.

Ο συνήγορος του ζευγαριού κ. Κεχαγιόγλου, δήλωσε ότι η κατηγορούμενη κράτησε τη συγκεκριμένη στάση, καθώς παρουσιάζονται συνεχώς νέα στοιχεία από την έρευνα της Αστυνομίας.

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι, Χρύσανθος Αναγνωστόπουλος, Έρβιν Στεφάνι και η Λούλε Μπλερίνα αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους βαρύνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.