BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Αρμένης προς Κομιώτη: Παραιτήσου! Εσύ και ο Βόσδου φταίτε για το πρόβλημα!


ΑΠΟ ΤΟ "GoZakynthos".

Κατηγορώντας τον ότι με την στάση και την πολιτική του διαιώνισε την δυσλειτουργία του Συνδέσμου Ύδρευσης -και κατ΄επέκταση ενίσχυσε το πρόβλημα της υδροδότησης- ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας του Δήμου Ζακυνθίων Γιώργος Αρμένης ζήτησε δημόσια την παραίτηση του προέδρου του Συνδέσμου Άκη Κομιώτη.

Σε παρέμβαση του στον BRAVO και κατά την διάρκεια συζήτησης για την υδροδότηση, ο κ. Αρμένης κάλεσε σε έντονο ύφος τον κ. Κομιώτη να παραιτηθεί καθώς «με την στάση του και σε συνεργασία με τον περιφερειάρχη Σωτήρη Βόσδου, ενίσχυσε την παρούσα τραγική κατάσταση».

Σχολιάζοντας την επικείμενη συνεδρίαση του Συνδέσμου ύδρευσης, ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ- Νέα Δημοτική Πορεία τόνισε με νόημα πως πρέπει να είναι η πρώτη φορά που η διοίκηση προσκαλεί τον Βουλευτή Ζακύνθου Δ. Βαρβαρίγο «παρόλο που ο κ. Βουλευτής δεν εκλέχθηκε τώρα για πρώτη φορά…».

Ασκώντας δριμεία κριτική στην πολιτική του κ. Κομιώτη και επισημαίνοντας πως το εργοστάσιο αφαλάτωσης δεν έχει σταματήσει να προωθείται, ο κ. Αρμένης εξαπέλυσε πυρά και κατά του γραμματέα της Περιφέρειας αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «η Π.Ι.Ν. λειτούργησε με σκαιότητα και στο θέμα της υδροδότησης αλλά και στο θέμα των σκανδάλων του Δήμου Ζακυνθίων!».

Στο ίδιο κλίμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις του συναδέρφου του, Παναγιώτη Αβράμη, ο οποίος σημείωσε πως «όταν εμείς φωνάζαμε, οργανώναμε και προωθούσαμε αλλαγές στον φορέα, ο κ. Κομιώτης…. αγνοούνταν! Βρήκε έτοιμα σχέδια και μελέτες και ενώ απουσίαζε τόσα χρόνια, τώρα τα βρήκε έτοιμα και τα οικειοποιείται!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.