BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

ΑΕΚ και Ηρακλής αποκλείστηκαν από το κύπελλο Ελλάδας



Η ΑΕΚ συμπλήρωσε το παζλ των ομάδων της Σούπερ Λίγκα που αποκλείστηκαν από τον θεσμό του κυπέλλου στο πρώτο μόλις τους παιχνίδι. Η «Ένωση» ηττήθηκε με 1-0 στο γήπεδο της Φυλής από τον Θρασύβουλο στη διάρκεια της παράτασης και αποκλείστηκε. Οι δύο ομάδες τελείωσαν το ενενηντάλεπτο χωρίς γκολ (0-0). Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Καραμαλίκης στο 104′.
Στο 8′ ο Λεονάρντο σούταρε αδύναμα και ο Μπαρτζώκας απέκρουσε, ενώ στο 23′ η κεφαλιά του Μαϊστόροβιτς κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Η καλύτερη ευκαιρία της Ένωσης χάθηκε στο 3′΄ από τον Ταχτσίδη, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να μην μπορεί εξ επαφής να προωθήσει την μπάλα στα δίχτυα. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι έχασαν μια καλή ευκαιρία με το σουτ του Κατσίκη στο 27′ (απέκρουσε ο Σάχα σε κόρνερ).
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με ένα δοκάρι για την ΑΕΚ, ύστερα από σουτ του Μπλάνκο στο 49′. Στην εξέλιξη της φάσης ο Χέρσι αιφνιδιάστηκε και αστόχησε. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν επιβάλει τον ρυθμό τους, αλλά δυσκολεύονταν να κάνουν παραγωγικό παιχνίδι, καθώς οι περισσότεροι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς βρίσκονταν σε άσχημο βράδυ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πάντως άτυχοι, καθώς στο 78′ ο Παυλής «σημάδεψε» και πάλι το δοκάρι του Θρασύβουλου, στην τελευταία καλή στιγμή της κανονικής διάρκειας. Στην παράταση, ο Καραμαλίκης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 104′, με ένα σουτ που έστειλε τη μπάλα να περάσει κάτω από το σώμα του Σάχα 1-0.
Κίτρινες: Βασιλείου, Ντοριβάλ, Παληγεώργος, Ζαπρόπουλος – Μαϊστόροβιτς, Γεωργέας
Διαιτητής: Στ. Τριτσώνης (Αθηνών)
Θρασύβουλος (Νίκος Κεχαγιάς): Μπαρτζώκας, Βασιλείου, Ζαπρόπουλος, Πιπίνης, Σαπάνης, Ντοριβάλ (65΄ Μίχος), Μαυροματίδης, Χατζηπαντελίδης, Κατσίκης (55΄ Ντελγάδο), Παληγεώργος, Αλεξάντροβιτς (82΄ Καραμαλίκης).
ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Μάκος, Γεωργέας, Άρτσε, Χέρσι (53΄ Σκόκο), Λεονάρντο (90΄+ Ιορντάκε), Ταχτσίδης (74΄ Παυλής), Μπλάνκο.
Νοκ-άουτ από το κύπελλο ο ΗρακλήςΑποκλείστηκε από το κύπελλο ο Ηρακλής που γνώρισε την ήττα από τα Τρίκαλα με 1-0. Ο «γηραιός» έγινε η πέμπτη ομάδα της Σούπερ Λίγκα που αποχώρησε πρόωρα από τον θεσμό μετά τους Ολυμπιακό, Λάρισα, Πανθρακικό και Εργοτέλη. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Σαββίδης στο 16ο λεπτό του αγώνα. Η αποβολή του Κατσικά με δύο κίτρινες στο 56ο λεπτό (για ισάριθμα μαρκαρίσματα στον Μίνγκα) έκανε πιο εύκολο το έργο των Τρικάλων, που έφτασαν σε μια θριαμβευτική πρόκριση.
Κίτρινες: Κατσικάς
Κόκκινη: 56′ Κατσικάς (2η κίτρινη)
Διαιτητής: Δ. Σταθόπουλος (Αχαΐας)
Τρίκαλα (Γιώργος Βαζάκας): Τόλιος, Προβατίδης, Γιώτας, Καρράς (81΄ Αντωνιάδης), Θεοδοσιάδης, Σαββίδης, Μανουσάκης, Μίνγκας (79΄ Ταμέρους), Τελκίνσκι (72΄ Τεντονούρης), Τροΐρης, Πέρες.
Ηρακλής (Όλεγκ Προτάσοφ): Μπαντής, Παπαζαχαρίας, Κατσικάς, Χάβι Μάρτος, Ντιέ, Ιωαννίδης (65΄ Γιάκομπ), Επσταϊν, Ηλιάδης, Κονέ (71΄ Ντάλα Μπόνα), Μπόσνιακ (38΄ λ. τρ. Βουτσιάς), Γιάντσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.