BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

3η Διεθνή Έκθεση Βιολογικών Προϊόντων BIOLOGICA


Στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου, η 3η Διεθνή Έκθεση Βιολογικών Προϊόντων BIOLOGICA, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να πληροφορηθούν με όλες τις εξελίξεις στο χώρο της βιολογικής γεωργίας, της διατροφής, της υγείας και της οικολογίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος».

Με την οργανωτική εγγύηση της HELEXPO και την στήριξη του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), η εν λόγω έκθεση φιλοδοξεί να αποτελέσει τον πιο σημαντικό πόλο ανάπτυξης συνεργασιών του κλάδου των βιολογικών προϊόντων στην χώρα και την ευρύτερη περιοχή, μέσω του δυναμικού προγράμματος επιλεγμένων εμπορικών επισκεπτών από το εξωτερικό και της ηλεκτρονικής αγοράς afterexpomarket, η οποία θα αρχίσει να λειτουργεί με το πέρας της Έκθεσης μέχρι την επόμενη διοργάνωσή της, με στόχο τον «πολλαπλασιασμό» των αποτελεσμάτων της 3ης BIOLOGICA μεταξύ των εκθετών και των επισκεπτών της.

Στόχος της εν λόγω έκθεσης είναι να προσφέρει την ευκαιρία σε γονείς, παιδιά και όλο το ευρύ καταναλωτικό κοινό να αλλάξουν στάση ζωής και να εντάξουν τα βιολογικά προϊόντα στην καθημερινότητά τους, προσφέροντας την πλέον έγκυρη ενημέρωση γύρω από αυτά αλλά και τη δυνατότητα απευθείας «γνωριμίας» τους.

Η 3η BIOLOGICA θα είναι ανοικτή την Παρασκευή 5 Μαρτίου μόνο για εμπορικούς επισκέπτες, με ωράριο λειτουργίας από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 20.00 μ.μ., ενώ το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Μαρτίου θα είναι ανοικτή και για το κοινό, με ωράριο λειτουργίας από 10:00 π.μ. έως 20:00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.