BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Παντοπωλεία απόρων για εκατοντάδες οικογένειες


Με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, καθώς και είδη προσωπικής και οικιακής υγιεινής, θα γεμίζουν το καλάθι τους 200 άπορες οικογένειες της Θεσσαλονίκης, ψωνίζοντας δωρεάν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του κεντρικού δήμου, το οποίο ανοίγει σήμερα τις πύλες του.

Οι δικαιούχοι θα μπορούν να προσέρχονται στο παντοπωλείο κάθε Τρίτη και Πέμπτη, εξασφαλίζοντας χρήσιμα αγαθά, ακόμη και παιχνίδια. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης, που εγκαινιάστηκε χθες, στόχο έχει την ανακούφιση ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Στο πλαίσιο του κοινωνικού αυτού προγράμματος, 200 οικογένειες της πόλης που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα θα εξασφαλίζουν δωρεάν για έξι μήνες τα απαραίτητα αγαθά για το σπίτι τους. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο στεγάζεται σε χώρο 300 τ.μ. που παραχώρησε ο δήμος επί της οδού Μοναστηρίου 124, ενώ οι παροχές του περιλαμβάνουν δωρεάν καταναλωτικά αγαθά, απορρυπαντικά, κατεψυγμένα προϊόντα, ενδύματα, είδη οικιακού εξοπλισμού, παιχνίδια κ.ά. Τα προϊόντα που διατίθενται είναι άριστης ποιότητας και προέρχονται από τα καταστήματα της Carrefour Μαρινόπουλος και από επιλεγμένους προμηθευτές.

Ανάλογες κοινωνικές παροχές μέσω των Παντοπωλείου και της Τράπεζας Ένδυσης εξασφαλίζει και ο δήμος Καλαμαριάς, φροντίζοντας συνολικά 500 οικογένειες. Άλλες 270 άπορες οικογένειες όμως, από το δήμο Πολίχνης, θα γεμίζουν το καλάθι τους από τον ερχόμενο Ιανουάριο μέσω του Παντοπωλείου Αγάπης που ιδρύει ο οικείος δήμος επί της οδού Αγίου Παντελεήμονα 10, στο κέντρο της Πολίχνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.