BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Όταν ο Κούγιας συνάντησε την Βατίδου. Γιατί δεν ήμουν εκεί;


Όπως ξέρουμε ο κόσμος είναι μικρός και των νοτίων προαστίων ακόμη μικρότερος. Και τι σημαίνει αυτό; Κάποια στιγμή μπορεί να συναντήσεις πρόσωπα ανεπιθύμητα και μάλιστα να έρθεις τετ α τετ μαζί τους. Κι άμα είσαι διάσημος, ακόμη χειρότερα διότι σε μία τέτοια περίπτωση σημαίνει ότι όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου. Και μετά «αυτόπτες μάρτυρες» θα βγουν και θα λαλήσουν και θα πουν πράγματα, που δεν θέλεις να γίνουν γνωστά. Όπως έγινε καλή ώρα με τον Αλέξη Κούγια και την Εύη Βατίδου.

Το πρώην ζεύγος συναντήθηκε τις προάλλες σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας και άκου τώρα σύμπτωση, κάθονταν διπλανά τραπέζια!!! Ουπς. Μπορούμε όλοι να φανταστούμε τι σημαίνει αυτό. Κρίμα που δεν ήμουν εκεί. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο Κούγιας πλησίασε την Βατίδου και της είπε κάτι για το διαζύγιο, αλλά και τις τελευταίες της νυχτερινές εξορμήσεις με τον Σύριο έμπορο διαμαντιών. Αλλά αυτή δε μάσησε και του έδωσε πληρωμένη απάντηση: «Πρόσεξε γιατί θα σε χτυπήσω με το τακούνι και στο άλλο μάγουλο». Ουπς say it again!

Πρέπει να πόνεσε πολύ την πρώτη φορά η τακουνιά, γιατί σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ο Αλέξης δεν σχολίασε παρά επέστρεψε στο τραπέζι του. Κι άκου τι του έκανε στη συνέχεια η πρώην. Έστειλε τον λογαριασμό στον Κούγια, λέγοντας από τον σερβιτόρο να τον πληρώσει εκείνος. Πάλι καλά που την πέτυχε σε καφετέρια, γιατί αν την πετύχαινε σε νυχτερινό κέντρο, υποψιάζομαι ότι ήθελε μία δίκη για να πληρώσει το λουλουδικό της Βατίδου. Πάντως και οι δύο πλευρές διαψεύδουν ότι είχαν λογομαχία, επιβεβαιώνοντας απλά την τυχαία συνάντηση. Οι αυτόπτες μάρτυρες, όμως, εκεί να επιμένουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.