BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Ποιοί θα πάνε πού


Η οικονομική κρίση καλά κρατεί, αλλά οι Έλληνες επιχειρηματίες, εφοπλιστές και καλλιτέχνες έχουν αποφασίσει να αφήσουν για λίγο τις σκοτούρες και τα προβλήματα, αναζητώντας ευχάριστες στιγμές ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης μακριά από την Αθήνα. Αράχοβα, Καϊμακτσαλάν, χιονοδρομικά της Ελβετίας και πολλές από τις στολισμένες γιορτινά ευρωπαϊκές μητροπόλεις έχουν και φέτος την τιμητική τους.

Πιστοί στην παράδοση
Στο υπερπολυτελές σαλέ που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο φημισμένο «Gstaad Palace» θα περάσουν κάποιες ημέρες των φετινών γιορτών η Μαριάννα Λάτση με τη μητέρα της Εριέττα και τα παιδιά της Εριέττα, Φίλιππο και Πάρη. Η νεαρή Εριέττα βέβαια δεν θα περάσει τις γιορτές μαζί με τον Γιάννη Σαλπέα, καθώς χώρισαν πρόσφατα. Νέο μέλος της παρέας όμως θα είναι φέτος η γοητευτική ηθοποιός και αγαπημένη του Πάρη, Νίκι Ριντ. Μάλιστα, οι φήμες επιμένουν πως το ζευγάρι σκοπεύει να επισημοποιήσει τη σχέση του.

Από την παρέα θα λείπει και η αγαπημένη ανιψιά της κυρίας Λάτση, η Μικαέλα Δόξα, καθώς διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Σταύρος Παπαντωνόπουλος, είναι πανευτυχείς.

Στο «Gstaad Palace» θα καταλύσουν και φέτος ο Θεόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου. Το ζευγάρι θα περάσει για άλλη μια χρονιά κάποιες μέρες των χριστουγεννιάτικων διακοπών τους στο top χειμερινό θέρετρο.

Στο Γκστάαντ διαθέτει πλέον σαλέ και το εφοπλιστικό ζεύγος Νίκος Τσάκος - Σήλια Κριθαριώτη. Αν τα καταφέρουν, θα τους επισκεφθούν για λίγες μέρες ο Νίκος Κριθαριώτης και η αγαπημένη του Βίκυ Καγιά, η οποία είναι δεινή σκιέρ.

Από την άλλη, το Σεντ Μόριτζ θα επιλέξουν και φέτος οι οικογένειες Βαρδινογιάννη, Λιβανού και Νιάρχου.

Ψηφίζουν Ευρώπη
Πολλά δημοφιλή πρόσωπα της ελληνικής σοουμπίζ ψηφίζουν φέτος τις υπέροχα στολισμένες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Παραμυθένια Χριστούγεννα θα περάσουν οι δίδυμοι γιοι του Χρήστου Φερεντίνου και της Σοφίας Παυλίδου μαζί με τους γονείς τους, καθώς θα απολαύσουν την εορταστική ατμόσφαιρα στην πόλη του Φωτός και συγκεκριμένα στη Eurodisney. To ζευγάρι εδώ και πολύ καιρό προγραμμάτιζε τις υποχρεώσεις του, ώστε να μπορέσει να βρεθεί στο Παρίσι χωρίς έγνοιες και άγχη.

Τώρα που τελείωσαν οι υποχρεώσεις της στην ελληνική ύπαιθρο αποφάσισε να πάει λίγο πιο μακριά. Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης προγραμματίζουν ένα ταξίδι-αστραπή στο Λονδίνο για shopping αλλά και για να επισκεφθούν τις αγαπημένες τους ροκ σκηνές. Βέβαια, το ζευγάρι δεν θα λείπει παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων, καθώς ο Θοδωρής θα είναι με τους Onirama και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο REX.

Το Λονδίνο είναι η αγαπημένη πόλη και του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο δημοφιλής ηθοποιός, παρά το απίστευτο τρέξιμο που έχει με τα γυρίσματα του «Λάκη του γλυκούλη» και τον «Μπακαλόγατο», τα κατάφερε και θα βρεθεί στην πιο όμορφα στολισμένη πόλη της Ευρώπης για λίγες μέρες μαζί με τη σύζυγό του Ελπίδα και το γιο τους. Στην οικογένεια Φιλιππίδη, φυσικά, αρέσει πολύ το θέατρο και έτσι έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια για κάποιες από τις παραστάσεις που ανεβαίνουν στη βρετανική πρωτεύουσα.

Στη Μαδρίτη θα βρει η νέα χρονιά την οικοδέσποινα του «Super Star» Χριστίνα Λαμπίρη. Τρεις ημέρες μετά το γάμο τους με τον κοινοτάρχη Πικερμίου Θανάση Αδαμόπουλο, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Δεκεμβρίου, θα αναχωρήσουν για την ισπανική πρωτεύουσα. Το μόνο σίγουρο είναι πως το ταξίδι του μέλιτος θα της μείνει αξέχαστο. Δεν θα είναι βέβαια για πολλές μέρες, καθώς στις 4 Ιανουαρίου η Χριστίνα θα πρέπει να βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής της.

Στη Σουηδία προγραμματίζουν να περάσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης. Η Έλενα επέλεξε να απέχει φέτος από τη νυχτερινή Αθήνα κι έτσι έχει το χρόνο για να βρεθεί στην παγωμένη Στοκχόλμη, κοντά στην οικογένειά της και στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Προτιμούν τα βόρεια...
Για τους Θεσσαλονικείς η μαγεία του βουνού κρύβεται στις χιονισμένες κορφές του Καϊμακτσαλάν. Στο αναπαλαιωμένο και γραφικό χωριό του Παλαιού Αγίου Αθανασίου στην Πέλλα θα βρεθούν και φέτος τα Χριστούγεννα η Βίκυ Χατζηβασιλείου με το σύζυγό της, επιχειρηματία Γιάννη Ακκά και τα παιδιά τους. Η οικογένεια διαθέτει ένα από τα ωραιότερα σαλέ της περιοχής και ήδη η Βίκυ προετοιμάζει το εορταστικό "και πάντα υγιεινό" μενού για τους φίλους της. Η αλλαγή του χρόνου θα βρει την παρουσιάστρια και τον επιχειρηματία στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη.

Στη Βόρεια Ελλάδα θα κάνει φέτος Χριστούγεννα και η οικογένεια Νικολαΐδη. Η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει με τεράστια επιτυχία τις εμφανίσεις της στο «Politeia Club» της Θεσσαλονίκης και τις ημέρες των εορτών θα την απολαύσει και ο σύζυγός της, που θα ανέβει στη συμπρωτεύουσα μαζί με τα παιδιά τους, τον Γιώργο και τη Μελίνα. Το λαμπερό ζευγάρι βέβαια δεν θα περιοριστεί στη γιορτινή Θεσσαλονίκη. Στα ρεπό της Δέσποινας θα επισκεφθούν και την Καβάλα, που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα της, αλλά και την Αλεξανδρούπολη, όπου ζουν οι γονείς του Ντέμη Νικολαΐδη.

Στη Θεσσαλονίκη κοντά στις οικογένειές τους θα βρεθούν για λίγες ημέρες η Νατάσσα Θεοδωρίδου αλλά και ο Αντώνης Ρέμος. Από την άλλη, μεζεδάκια με τους καλούς του φίλους στα αγαπημένα τσιπουράδικα της συμπρωτεύουσας απολαμβάνει ήδη ο Πασχάλης Τερζής, που φέτος απέχει από τη νυχτερινή Αθήνα.


Για σκι στον Παρνασσό
Στο υπέροχο συγκρότημα κατοικιών που διαθέτουν στην Αράχοβα θα υποδεχθούν τους φίλους τους ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης και η σύζυγός του Τζένη. Το πετρόκτιστο παλάτι εσωτερικά είναι επενδεδυμένο με ξύλο, ενώ πολλά από τα έπιπλα είναι ανεκτίμητης αξίας και αγοράστηκαν από δημοπρασίες του Λονδίνου. Όλοι στην Αράχοβα γνωρίζουν πως ο «Τίγρης» έχει το καλύτερα ενημερωμένο κελάρι με συλλεκτικές ετικέτες κονιάκ, μπράντι και ουίσκι. Για λίγες ημέρες θα βρεθεί εκεί και ο Γιώργος Μελισσανίδης με τους φίλους του. Στην παρέα είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται και η Ελεονώρα Μελέτη, που λατρεύει το σκι, αλλά και ο αγαπημένος της Γιάννης Ολιζιέρσκι, που προτιμά το σνόουμπορντ.

Την Αράχοβα θα επιλέξει για άλλη μια χρονιά η Σοφία Αλιμπέρτη με τους γιους της. Η παρουσιάστρια παρέμεινε φέτος εκτός μικρής οθόνης κι έτσι έχει όλο το χρόνο να γευτεί τις ντόπιες σπεσιαλιτέ και να δει πολλούς φίλους της που έχει στην περιοχή.

Στο χιονοδρομικό του Παρνασσού είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε και τον Γιάννη Πλούταρχο με τη σύζυγό του Μαρία και τα παιδιά τους. Ο Γιάννης απέχει και αυτός φέτος από τις πίστες και θα κάνει οικογενειακά Χριστούγεννα στο σπίτι του στη Λιβαδειά.

Αποδράσεων συνέχεια...
Στη ιδιαίτερη πατρίδα της, την Καλαμάτα, θα κάνουν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας με το γιο τους Ανδρέα. Η Αννίτα θα παραμείνει για αρκετές ημέρες στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, καθώς για δύο εβδομάδες οι εκπομπές της, το «Ζαμανφού» και τα «Παρατράγουδα», δεν θα προβληθούν. Στην ίδια περιοχή θα δείτε και τους πανευτυχείς γονείς Νίκο Χατζή και Νίκη Κάρτσωνα με το γιο τους. Η οικοδέσποινα του «Lifestyle» επισκέπτεται πολύ συχνά την Καλαμάτα καθώς εκεί ζει μόνιμα η οικογένειά της.

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου θα κάνουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα μαζί στα αγαπημένα τους Χανιά, ενώ για την Πρωτοχρονιά θα επιστρέψουν στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.