BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Μενεγάκη: παραιτήθηκε ο σκηνοθέτης της, Μεγακλής Βιντιάδης!



Δεν είναι φέτος η χρονιά της Ελένης Μενεγάκη, το έχουμε πάρει χαμπάρι και το έχει πάρει χαμπάρι και η ίδια. Μία ματιά στον «Καφέ» της και το διαπιστώνεις. Εκεί, που η Ελένη είναι η παλιά καλή Ελένη με το γέλιο της και την τσαχπινιά της (αν και έχουμε παρατηρήσει ότι είναι χαρούμενη μόνο Τρίτη και Πέμπτη που πηγαίνει ο Νίκος Μουτσινάς), εκεί συννεφιάζει και γίνεται μία «καπνομπαρουτιασμένη» παρουσιάστρια μες στο νεύρο, τη ξινίλα, ενίοτε και την κακία.

Και να ήταν μόνο αυτό; Φέτος, η Ελένη έχει να αντιμετωπίσει τους τηλεκριτικούς, οι οποίοι δε δείχνουν την καλή διάθεση των προηγούμενων χρόνων και πλέον την «χτυπούν», όπως και άλλα πρόσωπα της τηλεόρασης. Και δεν είναι μόνο οι τηλεκριτικοί. Άτομα που διατηρούσε καλές σχέσεις και που έχουν περάσει κατά καιρούς από την εκπομπή της δεν έχουν πλέον πρόβλημα να μιλήσουν με σκληρά λόγια για εκείνη, κάνοντας της αυστηρή κριτική. Βλέπε Τάκης Ζαχαράτος, Βάνα Μπάρμπα και άλλοι, οι οποίοι μεταξύ μας δεν έχουν και τόσο άδικο σε αυτά που είπαν.

Ωστόσο, τα μεγάλα «χτυπήματα» για την Μενεγάκη ήρθαν τις τελευταίες μέρες. Πρώτος ο Λάκης Λαζόπουλος (ο κολλητός της όπως ξέραμε) άφησε υπονοούμενα για τα νεύρα ξανθιάς παρουσιάστριας του Alpha. Και τώρα, ο Μεγακλής Βιντιάδης ο σκηνοθέτης του «Καφέ» παραιτήθηκε! Για κάποιους η απόφαση του προκάλεσε έκπληξη, για κάποιους άλλους όχι. Εξάλλου, όπως κυκλοφόρησε ο Βιντιάδης είχε υποβάλλει την παραίτηση του από τις αρχές του μήνα.

Κι αναρωτιόμαστε τώρα όλοι, για ποιο λόγο μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην εκπομπή και καλής σχέσης και συνεργασίας με την Ελένη παραιτείται και μάλιστα στα μέσα της σεζόν. Ειδικά, ο Βιντιάδης, ο οποίος ποτέ στην καριέρα του δεν έχει εγκαταλείψει μία εκπομπή στη μέση. Ο ίδιος δεν έχει μιλήσει ακόμη, αλλά οι κακές γλώσσες ήδη λένε για προβλήματα με την παρουσιάστρια. Κι άμα λάβουμε υπόψη μας ότι ο σκηνοθέτης στο παρελθόν είχε αντέξει δύσκολες και δύσκολες καταστάσεις και πράγματα, τότε ρωτάμε: «Μήπως τώρα αντιμετώπιζε βουνό τις δυσκολίες»; Πού θα πάει θα μάθουμε. Σημασία έχει ότι η Ελένη μετά από 15 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.