BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Τον πρόδωσε το μαύρο τζιπ


«...Δεν θυμάμαι τίποτα... Αγαπάω τους ανθρώπους... Θέλω χρόνο να σκεφτώ, αλλά αυτή την ώρα δεν μπορώ να κατευθύνω το μυαλό μου... Είμαι αγχωμένος και πολύ πιεσμένος...». Αυτές είναι οι πρώτες λέξεις που είπε στους αστυνομικούς ο 31χρονος ιδιοκτήτης ταξί, που συνελήφθη κατηγορούμενος για ένοπλες επιθέσεις σε βάρος πολιτών την περασμένη εβδομάδα.

Ο νεαρός άνδρας που -σύμφωνα με την Αστυνομία- είναι ο οδηγός του μαύρου τζιπ που αναζητούσε η ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη το πρωί της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας.

Το μαύρο του τζιπ, μάρκας Jeep και τύπου Cherokee, είχε εντοπιστεί το προηγούμενο βράδυ από αστυνομικούς παρκαρισμένο δύο δρόμους κάτω από την Ομόνοια. Αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» τον υπέβαλαν σε έλεγχο όταν πήγε να το μετακινήσει και εντόπισαν στα πίσω καθίσματα δύο κάλυκες.

Ο 31χρονος ιδιοκτήτης ταξί, που νοικιάζει το επαγγελματικό όχημα και προέρχεται από εύπορη οικογένεια, οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου κρατείται. Επίσημες ανακοινώσεις για τη σύλληψή του θα γίνουν σήμερα. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για νεαρό άνδρα που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ο συλληφθείς, ο οποίος μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε δώσει εξηγήσεις για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτές του τις πράξεις, είχε στην κατοχή του και ένα πιστόλι, το οποίο βρέθηκε στην αποθήκη του σπιτιού του. Μένει να αποδειχθεί και από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. αν είναι αυτό με το οποίο ο οδηγός του μαύρου τζιπ πυροβολούσε στα τυφλά τα θύματά του.

Ο οδηγός του μαύρου τζιπ πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά, πριν από περίπου μία εβδομάδα, έναν 45χρονο Βούλγαρο ενώ οδηγούσε το ποδήλατό του στην οδό Ορφέως 152 στον Βοτανικό και μία ώρα αργότερα έναν 52χρονο Ελληνα στην οδό Θεσσαλονίκης 61, στο Μοσχάτο. Η τρίτη του επίθεση την ίδια μέρα με στόχο μια 42χρονη γυναίκα απέτυχε καθώς η σφαίρα αποστρακίστηκε σε κατάστημα ρούχων, στη διασταύρωση των οδών Μετσόβου και Πειραιώς, στην ίδια περιοχή.

Το τέταρτο θύμα του ήταν μια 47χρονη Ελληνίδα, που δέχτηκε τα πυρά το βράδυ της περασμένης Τρίτης, στην οδό Χιμάρας στον Κολωνό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.