BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Παραδίδονται 77 νέες ΜΕΘ


Επίσκεψη στο Αττικό Νοσοκομείο στο Χαϊδάρι πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός συνοδευόμενος από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για το έργο που προσφέρουν ενώ τόνισε ότι παρά τις οικονομικές δυσκολίες, η κοινωνική πρόνοια παραμένει προτεραιότητα της κυβέρνησης.

Σε αυτό το πλαίσιο ο πρωθυπουργός είπε ότι ήδη παραδίδονται 77 νέες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας στα νοσοκομεία ώστε να μπορεί να αναβαθμιστεί η Δημόσια Υγεία.

«Για μας, είναι βασική προτεραιότητα να αισθάνεται ο πολίτης ασφαλής, σίγουρος για την υγεία του. Θέλω επίσης να τονίσω, ότι με τους στόχους αυτούς, αναδεικνύουμε ότι οι δεσμεύσεις μας γίνονται πράξη» είπε ο Γιώργος Παπανδρέου, σημειώνοντας ότι την επόμενη χρονιά τα νοσοκομεία θα στελεχωθούν ακόμη περισσότερο.


«Όπως έχουμε πει, έχουμε δεσμευτεί για την πρόσληψη τουλάχιστον 1.000 γιατρών, ενώ θα κάνουμε διαγωνισμό για την πρόσληψη 3.000 νοσηλευτών. Και αυτό σημαίνει ότι η δημόσια υγεία θα είναι πολύ πιο προσβάσιμη και ποιοτική για τους πολίτες της χώρας μας» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.