BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

ΥΠΕΚΑ: συνέδριο για το Περιβάλλον

Ημερίδα- Ανοιχτό Forum διοργανώνει το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, με θέμα «Το Περιβαλλοντικό έγκλημα», την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ναυτεμπορική».

Την οργάνωση συντονίζει η Ειδική Γραμματεία Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας και η Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος (ΕΥΕΠ).

Στον εν λόγω Forum θα συμμετάσχουν Εκπρόσωποι της Πολιτείας, της Δικαιοσύνης, Επιστημονικών και Επαγγελματικών Φορέων, της Κοινωνίας των Πολιτών και άλλων εμπλεκομένων, οι οποίοι θα συζητήσουν για τη σημασία των περιβαλλοντικών ελέγχων στην αποτελεσματική εφαρμογή μέτρων προστασίας του περιβάλλοντος.

Επίσης θα συζητηθεί η ποινική ευθύνη των ρυπαντών, η διαχείριση του περιβαλλοντικού κινδύνου, η περιβαλλοντική ευθύνη των επιχειρήσεων για την πρόληψη και αποκατάσταση της περιβαλλοντικής ζημιάς και ο ρόλος της Κοινωνίας των Πολιτών.

Το πρώτο τραπέζι διαλόγου, θα συντονίσει η υπουργός ΠΕΚΑ Τίνα Μπιρμπίλη, η οποία θα κάνει εισαγωγική τοποθέτηση και θα ακολουθήσει η τοποθέτηση του Επιτρόπου Περιβάλλοντος Σταύρου Δήμα.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Classical Athens Imperial (Αίθουσα New York), το οποίο βρίσκεται στην Πλατεία Καραϊσκάκη στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.