BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Τέλος ο Ευαγγελάτος από τον ΑΝΤ1!

Το κανόνι που περιμέναμε τις προηγούμενες μέρες να σκάσει, φαίνεται πως έκανε το μεγάλο μπαμ! Από το πρωί της Δευτέρας ακούγεται παντού ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος αποτελεί οριστικά παρελθόν από τον ΑΝΤ1. Οι προβλέψεις της Ντέπυ Γκολεμά (τον Κυριακού έχει... τσιράκι στο κανάλι και ξέρει τα πάντα πριν γίνουν;) βγαίνουν αληθινές και ο δημοσιογράφος δεν θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου.

Το «διαζύγιο» των δύο πλευρών θα είναι βελούδινο, όμως, οι σχέσεις τους μόνο τέτοιες δεν είναι. Ίσα ίσα που τον τελευταίο καιρό ήταν ψυχρές, αφού το γυαλί ανάμεσα τους είχε ραγίσει και όσες προσπάθειες και αν έκαναν για να το ξανακολλήσουν δεν τα κατάφεραν. Το δελτίο, όχι μόνο είχε πέσει σε τηλεθέαση, αλλά τελευταία έκανε μονοψήφια νούμερα. Πρωτόγνωρο για το κανάλι του Αμαρούσιου.

Οι άνθρωποι του σταθμού φαίνεται ότι θεώρησαν τον Ευαγγελάτο υπεύθυνο για την κατιούσα, αν και μεταξύ μας, η ευθύνη δεν ανήκει μόνο σε αυτόν. Όταν ολόκληρο κανάλι ρίχνει το βάρος του αποκλειστικά στην ψυχαγωγία, αφήνοντας τον ενημερωτικό τομέα πίσω και κόβοντας πετυχημένες ενημερωτικές εκπομπές (όπως οι «Αποδείξεις» του Ευαγγελάτου), τότε κανείς δεν μπορεί να χρεώσει την πτώση αποκλειστικά σε ένα πρόσωπο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ΑΝΤ1 είχε ακόμη έναν λόγο να «παγώσει» απέναντι στον δημοσιογράφο, όταν εκείνος άνοιξε δικό του ενημερωτικό portal. Μάλλον η κίνηση αυτή δεν τους άρεσε, διότι σύμφωνα (πάντα) με τα δημοσιεύματα , η αντίστροφη μέτρηση ανάμεσα τους ξεκίνησε με το λειτουργία του portal. Στη θέση του Ευαγγελάτου, όπως λένε, θα αναλάβει ο Γιάννης Παπαδόπουλος, αφού στο κανάλι δεν θέλουν (προς το παρόν) να κάνουν κάποια ηχηρή μεταγραφή. Και να ήθελαν, υπάρχει κανείς ελεύθερος για να κάνουν το μεγάλο μπαμ; Μόνο η Έλλη Στάη έχει ξεμείνει, αλλά ξέρω γω. Θα επιστρέψει ξανά στον «τόπο του εγκλήματος»; Πάντως, μέχρι στιγμής, από τον ΑΝΤ1 δεν έχουν επιβεβαιώσει το «διαζύγιο» με Ευαγγελάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.