BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

“Φίμωση” των blogs

http://www.olympia.gr/
Μια μεγαλοπρεπής φούσκα για κρατική εκδούλευση του κυρίου Σανιδά.
Επικοινωνείτε μαζί μας και ζητάτε την άποψη μας για τις πρόσφατες δηλώσεις που αναστάτωσαν το διαδίκτυο. Να διευκρινήσουμε βεβαίως ότι λέγοντας διαδίκτυο εννοούμε αποκλειστικά τα Blogs διότι δεν αναγνωρίζουμε πλέον ιστοτόπους που είναι δεμένοι σε άρματα μεγάλων ΜΕ. Έχουν ξεφτίσει και διασυρθεί όπως και τα μέσα αυτά καθ’ αυτά.
Η μπαρούφα του κυρίου Σανιδά και η παραφιλολογία τρόμου που αναπτύχθηκε δεν έχουν σχέση με τη νομική πραγματικότητα.
Η δήλωση Σανιδά έγινε για να χαϊδέψει τα αυτιά κυβερνητικών στελεχών που είτε βάλλονται κατά ριπάς από ανεξάρτητα ιστολόγια είτε έχουν συγκεκριμένο πρόβλημα. Το συγκεκριμένο πρόβλημα (pressmme) έχει γίνει ο εφιάλτης των γαλάζιων στελεχών που αντί να ασχοληθούν με τη δουλειά τους, αναλώνονται για να βρουν τρόπους αντίδρασης.
Με το Pressmme έχουμε διαφωνήσει αρκετές φορές στο παρελθόν όχι βάσει θεωρητικών προσεγγίσεων αλλά δεδομένων καταστάσεων. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα συνηγορήσουμε στη φίμωση του οποιουδήποτε. Καλό θα ήταν δε να κατανοήσουν οι καθυστερημένοι πολιτικοί ταγοί ότι το διαδίκτυο έχει αμείλικτους κανόνες, έτη φωτός μπροστά από τα μπουκωμένα ΜΜΕ που συνηθίζουν να λιβανίζουν. Το διαδίκτυο έχει μια κριτική ικανότητα που απορρίπτει οριστικά όποιον επιχειρεί να περάσει ιδιωτικά οφέλη ή κομματικές εξυπηρετήσεις. Είναι μια αυτοματοποιημένη νομοτελειακή δικαιοσύνη όπου διαπλεκόμενα εκτρώματα τίθενται στο φυσικό τους χώρο.
Και η δικαιοσύνη εδώ είναι αμείλικτη, αποστασιοποιημένη από το νομικό σύστημα Σανιδά, Ζορμπά, Τσοβόλα κλπ. Το μόνο λοιπόν που θα κατορθώσουν είναι να εξοβελιστούν και από το πολιτικό σύστημα όσο ο κόσμος στρέφεται αποκλειστικά στα blogs για την ενημέρωση του. Άλλωστε οι μεγαλύτεροι διαφημιστές των blogs είναι οι ίδιες οι εφημερίδες με τις εξόφθαλμες απάτες της ύλης που διοχετεύουν επί πληρωμή στο αναγνωστικό κοινό. Αλήθεια κύριε Σανιδά, οι μαϊμού ειδήσεις και οι μαϊμού συνεντέυξεις όπως και οι μαϊμού δημοσκοπήσεις δεν συντελούν ποινικά αδικήματα; Απαρτίζουν σίγουρα μια μαϊμού δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.