BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

«Δεν θα αναβληθούν τα Χριστούγεννα» υποσχέθηκε ο... Άι Βασίλης!

«Υποσχέθηκα ότι τα Χριστούγεννα δεν θα αναβληθούν φέτος» ανέφερε ο... Άγιος Βασίλης μιλώντας στην κρατική φινλανδική τηλεόραση. Ο Άγιος Βασίλης διαβεβαίωσε τα παιδιά όλου του κόσμου ότι, παρά την πανδημία της νέας γρίπης, θα μοιράσει και φέτος δώρα στους μικρούς φίλους του σε όλο τον κόσμο με σκοπό να περάσουν αυτοί καλά.
Δεκάδες εκατοντάδες μικρά παιδιά ανησυχούσαν ότι δεν θα λάβουν τα δώρα τους σε περίπτωση που ο Άγιος Βασίλης κολλήσει τη νέα γρίπη. Όπως όμως εξήγησε ο ίδιος στην συνέντευξη του, δεν πρόκειται να αρρωστήσει λόγω «της μεγάλης φροντίδας που μου παρέχει η αγαπημένη μου γυναίκα αλλά και επειδή ακολουθώ κατά γράμμα τις συμβουλές των γιατρών». Ο Άγιος Βασίλης συμβούλεψε τα παιδιά σε όλο τον πλανήτη να προσέχουνε την υγεία τους, και πρόσθεσε χαρακτηριστικά «Ακόμα και αν αρρωστήσετε από την νέα γρίπη, να παραμείνετε στο σπίτι ήρεμα, να ακολουθείτε τις συμβουλές των γονιών σας, των δασκάλων σας, να τρώτε τη σούπα της μαμάς χωρίς να δυσανασχετείτε και να προσέξετε όλα όσα σας είπε ο γιατρός».

Η «τηλεοπτική συνέντευξη» αυτή του «Άγιου Βασίλη» ήταν ένας έξυπνος τρόπος για να πειστούν τα μικρά παιδιά να ακολουθούν τις συμβουλές των γιατρών σε περίπτωση που κολλήσουν τη νέα γρίπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.