BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

"Γροθιά στο τραπέζι"

«Οι φυσικοί αυτουργοί των τρομοκρατικών επιθέσεων, αποθρασύνονται όσο το σύστημα αφήνει ανέγγιχτους τους ηθικούς αυτουργούς. Καιρός να συνειδητοποιήσουμε ότι ο κοινωνικός εχθρός είναι εντός των πυλών. Ο Θεός να βοηθήσει τα χτυπημένα παιδιά . Στις οικογένειές τους εύχομαι κουράγιο και δύναμη», δήλωσε ο κ. Γ. Καρατζαφέρης αναφερόμενος στην επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Παρασκευής.
Σχετικά με τις απολύσεις όσων εργάζονται με STAGES, ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ δήλωσε: «Με ευκαιρία τη σχεδιαζόμενη απόλυση των νέων που είχαν προσληφθεί με το σύστημα των STAGES θα πρέπει να ξεκινήσει μια βαθύτερη συζήτηση για τον αριθμό των απασχολούμενων που χρειάζεται η Ελληνική Δημόσια Διοίκηση. Έχουμε περισσότερους δημοσίους υπαλλήλους από το Βέλγιο και την Ολλανδία μαζί, και κινούμαστε στον ίδιο αριθμό με την Ισπανία των 40 εκατομμυρίων κατοίκων. Μαστιγώνουμε τα νέα παιδιά των STAGES που, ουσιαστικά, έβγαζαν την δουλειά αλλά κολακεύουμε την ραθυμία όλων εκείνων των ημετέρων που είναι καλοβολεμένοι».
Εξάλλου, ο κ. Κ. Αϊβαλιώτης μιλώντας για τα επιτόκια τόνισε ότι "με ..."χαδάκια" δεν καταλαβαίνει τίποτε το τραπεζικό κατεστημένο. Αυτό που χρειάζεται είναι μια γερή γροθιά στο τραπέζι. Προφανώς, ούτε ο Πρωθυπουργός, ούτε η Υπουργός Οικονομίας έχουν την δύναμη να αντιμετωπίσουν συνολικά την πολύχρονη τοκογλυφική πρακτική των τραπεζών".
"Για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα οι νέοι δεν φταίει μόνο το ανάλγητο πρόσωπο του ΠΑ.ΣΟ.Κ αλλά και εκείνοι που έκαναν ψυχεμπορία με τα όνειρα των παιδιών", τόνισε ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Κωστής Αϊβαλιώτης. "Κάποιοι στη Ν.Δ. αποφάσισαν να κρατήσουν ομήρους τους νέους και τους καλλιέργησαν φρούδες ελπίδες. Δυστυχώς για τους παγιδευμένους και απογοητευμένους αυτούς νέους ισχύει το "δει δη χρημάτων"...".